Na,ja. De mit mondtak neki? Jó lesz neked a priusz, fiacskám!
Soha a retek életbe nem találták volna meg, nem? Vagy ennyire becsületes akart lenni? akkor miért vett motort? Ez nem az a hobbi.
sziasztok,kicsit el vok tünve de képekböl látjátok miért...
2 autónk 2. helyezett lett mazda mx3-kicx dld audio,honda civic-alpine, kategóriájukban,
az enyém nem jutott el oda majd 1 ónap múlva ismét verseny
Szeva Zorro!
Bocs mester, hogy nem figyeltem a jelenlétedre :) Még mindig a viper csikos moccal nyomod?
Megkínáltam Kékvillámot, mondhatom, hogy a fazernél jobban megy. Az is csak kényszer helyzet volt, hogy kigyorsítottam, amúgy szabályosan közlekedem.
Üdv Mindenkinek!
Szia!
Mindenkinek Köszönöm a tanácsokat és a segítséget. Majd a köve cserénél próbálom ki az általad javasolt olajat. Ma reggel megvettem a motul 7100 at. Kíváncsi vagyok, mi lesz a változás, majd írok a tapasztalatokról.
Kösz: andry
Olajcsere következik! Mit érdemes? Eddig Castrol Power1Racinget használtam, de most jobb áron tudom a Motul 10W50-et! Van a Motul olyan jó mint a Castrol?
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,igen.....megint,hogy szept 19.vagy 20.-án felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX ,és 10 Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!Írjátok tele!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
5,Jocikirály.-hogy legyen egy kis hang is...(dátum mindegy)
6,GáborXX
7,Milka mindegy melyik nap
8,Misó
9,Hubi 20.-a
10,
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,ZoliCBR 20.-a
5,Busati
6,Pep
7,Robotos 20.-a
8,Biri 20.-a
9,
10,
Nyissddddd ki a szemed!
Integetek neked a Szentedrein és meg sem látsz pedig a belsőbe mindketten a belsőbe mentünk!
Talán ha majd szembe megyek veled...
Hölgyeim,és Uraim!
Spoggal azt terveztük,igen.....megint,hogy szept 19.vagy 20.-án felvennénk a Honda XX vs.Hayabusa Symphonica videót!
A találka 14 órakor lenne a 2-esen,Dunakeszi után a Shell kút parkolójában!Szükség lenne legalább 10 XX ,és 10 Hayabusa RIDERRE!.....legalább....!Írjátok tele!
Honda XX Team
1,Spog
2, Maistear
3, Herci, 20.-a
4, Atix
5,Jocikirály.-hogy legyen egy kis hang is...(dátum mindegy)
6,GáborXX
7,Milka mindegy melyik nap
8,
9,
10,
Hayabusa Team
1,Mr.Hayabusa
2,Menya 19-20 is jó
3,Csöle
4,ZoliCBR 20.-a
5,Busati
6,Pep
7,Robotos 20.-a
8,Biri 20.-a
9,
10,
Soha a retek életbe nem találták volna meg, nem? Vagy ennyire becsületes akart lenni? akkor miért vett motort? Ez nem az a hobbi.