Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld meg a MOL 10W-50-es olaját, vagy extrémebb esetben az 5W-60-ast. Mióta ez utóbbit használom, nincsenek váltó problémák, sokkal könnyebb az üres fokozatot is megtalálnom. Bár nekem régifajta Busám van
de még igy sem érem utol Gabi bácsit......
szerintem is elirás....
én ott 240-et megyek.....
tanuljatok meg váltani...pancser robotos..
Azt tuti elírták!
Menyus! Figyelmedbe ajánlom az 5-ös kanyar F1-es sebességét
Remélem nem ezt akarod személysene is elövezetni!?
Tittelett!még itt tartok!
Még nem!

de majd elövezeti!
nekem az 1-ből 2be jelenség csak egyszer történt meg. nem is üresbe hanem valahogy semlegesbe maradt, a kijelző sem mutatott semmit. Aztán egy erősebb behúzással sikerült a kettes.
nekem power1 után a motul 7100 érezhetően jobb volt. azóta nincs, h nem tudom 1-be tenni, v hogy intenzívebb gyorsuláskor 1-ből 2-be felváltásnál üreset vált...
Ezekszerint nincs megoldás a problémára!Azt hittem csak én fogtam ki, vmi hibás váltót. Nálam is ugyan az a jelenség. Egy kicsit bosszantó induláskor, de aztán nincs probléma a többi sebességgel
Szia!
Power1, Motul7100: mindegy, az olaj nekem sem oldotta meg a váltó problémát. Kb. 5 esetből 2-szer duplán kell kuplungolnom az egyeshez. 19ekm alatt sem kopott össze semmi a váltóban, ill. nem lett finomabb. Szerintem a yamaha váltó után gagyesz picit a busa váltója.
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok!Ki milyen olajat használ a busába?6e szervizre vinném a vasat. Most castrol power 1 racing olaj van benne, de van amikor nem veszi az 1-est csak második kuplungra. Lehet olaj probléma, vagy más betegség?
Előre is köszönöm a segítséget!
andry
Micsoda képsorozatok vannak itt fent
ennyi?
Hát ez fogós ravasz kérdés
na hali.van már itthon netem.de lassú mint a tetű.vajon miért?
Jaaaa ilyen Amway-es történet vágod
No joéjt!

Rendes 5-kor kelek!
Személyesen!
Ja igen!

Azt jol nem dumcsiztuk meg!Sebaj!Lessz még rá alkalom!
Mondjuk halászlé evés közben!