Próbáld meg a MOL 10W-50-es olaját, vagy extrémebb esetben az 5W-60-ast. Mióta ez utóbbit használom, nincsenek váltó problémák, sokkal könnyebb az üres fokozatot is megtalálnom. Bár nekem régifajta Busám van
nekem az 1-ből 2be jelenség csak egyszer történt meg. nem is üresbe hanem valahogy semlegesbe maradt, a kijelző sem mutatott semmit. Aztán egy erősebb behúzással sikerült a kettes.
nekem power1 után a motul 7100 érezhetően jobb volt. azóta nincs, h nem tudom 1-be tenni, v hogy intenzívebb gyorsuláskor 1-ből 2-be felváltásnál üreset vált...
Ezekszerint nincs megoldás a problémára!Azt hittem csak én fogtam ki, vmi hibás váltót. Nálam is ugyan az a jelenség. Egy kicsit bosszantó induláskor, de aztán nincs probléma a többi sebességgel
Szia!
Power1, Motul7100: mindegy, az olaj nekem sem oldotta meg a váltó problémát. Kb. 5 esetből 2-szer duplán kell kuplungolnom az egyeshez. 19ekm alatt sem kopott össze semmi a váltóban, ill. nem lett finomabb. Szerintem a yamaha váltó után gagyesz picit a busa váltója.
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok!Ki milyen olajat használ a busába?6e szervizre vinném a vasat. Most castrol power 1 racing olaj van benne, de van amikor nem veszi az 1-est csak második kuplungra. Lehet olaj probléma, vagy más betegség?
Előre is köszönöm a segítséget!
andry
én ott 240-et megyek.....
de majd elövezeti!
Power1, Motul7100: mindegy, az olaj nekem sem oldotta meg a váltó problémát. Kb. 5 esetből 2-szer duplán kell kuplungolnom az egyeshez. 19ekm alatt sem kopott össze semmi a váltóban, ill. nem lett finomabb. Szerintem a yamaha váltó után gagyesz picit a busa váltója.
Kérdésem lenne hozzátok!Ki milyen olajat használ a busába?6e szervizre vinném a vasat. Most castrol power 1 racing olaj van benne, de van amikor nem veszi az 1-est csak második kuplungra. Lehet olaj probléma, vagy más betegség?
Előre is köszönöm a segítséget!
andry
Rendes 5-kor kelek!
Azt jol nem dumcsiztuk meg!Sebaj!Lessz még rá alkalom!
Mondjuk halászlé evés közben!