szia,irnom kell nekem is levelet neki,mert csal uk-ba akarja küldeni,már mindjárt meg is kérdem menniy a postázás nekem,meg sem kéredem hogy lehetséges e,hanem hogy mennyibe kerül!
adok neki nem postázni!
ha ugat akkor átálitom egy cimre uk be,és nyekereghet,majd onnan elpostázzuk hozád,csak be kell vetnem egy irfutáros barátomat az ügybe,jah egyébként csengeri! Nyalka Jani
Hali Fistván ide írok itt biztos többet jársz mint a 600-asba.
Írtam Csabának!
Az első levélre válaszolt leírta hogy :(Visszafelé csak ECU csere + Új műszaki vizsga, + mivel a 25KW-os moci vázszáma eltér a nyitottól ( ha a vizsgabiztos ott van a szeren) akkor még új vázszám is előfordulhat.)
Tehát elviekben lehetséges csak macerás,de a második levelemre már nem válaszolt csak elolvasta.
Esetleg valaki tudnál te vagy valaki másik elérhetőséget vagy egy kis ráhatással lenni Csabára?
Mert amint kiderül hogy megoldható és hogy mennyiért megyek intézem a pénzt és újítom fel a vasat.
Előre is köszi!
szia Zoo! kéne egy kis segítség: Itt van ez a cuccos, ha nem lenne gond, meg tudnád venni nekem, mert próbáltam már vele kommunikálni, írtam neki két levelet is, de nem válaszol. Hátha neked elküldené, márha egyáltalán Írországban vagy. A lóvét elküldeném Paypalon, vagy ahogy jó neked. kösz előre is.
Jó estét mindenkinek!
Köszönöm kérdésed,megvolnék...Meló meló hátán meg kínlódás a mocival.
Közben el tudtam szabadulni kicsit és kirándultunk egyet Ausztriába,de ez a rángatás megkeserítette számomra az amúgy szép és jó két napot.
Nem láttam mostanság mozgóképet a legjobb 'Busás operatőr/rendezőtől!
adok neki nem postázni!
ha ugat akkor átálitom egy cimre uk be,és nyekereghet,majd onnan elpostázzuk hozád,csak be kell vetnem egy irfutáros barátomat az ügybe,jah egyébként csengeri! Nyalka Jani