Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem viszem fel a fékpedált, te tudod!
andrew_kabai!
Irdd meg az emailomra milyen alkatrészek kellenek, mert van itthon sok minden, hétfőn megyek Pestre felviszem ami van!
szia,
nagyon szépen köszönöm a felajánlást, de attól tartok nem nagyon tudok élni a szívéjes lehetőséggel!
kipum van, a fékpedál cserés meg a bukógomba adapterrel együtt.
ebből viszont fogalmam sincs, h milyen kellene, mert full-gas-nal tették fel, vágták hozzá az idomot stb.

szóval valszeg ott majd összerakatom újra!

mindenesetre nagyon szépen köszönöm az ajánlásod!
köszi mindenkinek, megvagyunk, csak hát szegény géééép

ami az időt illeti annyira nagyon nem is volt hideg

széles utat mindenkinek
hát az isten éltessent.....nem?
Mit kellene ünnepelni?
temeg miért nem ünnepelsz?
mindenki berúgott és alszanak?
andrew_kabai! Hahó!
Egy nagyon jó minőségű on-board:

http://www.youtube.com/watch?v...

érdemes megnézni...
András! Irdd meg az emailomra mi kell, hétfőn reggel megyek Pestre, ami van viszek!
Na ezt már én is elsütöttem, de sikerült megfogni kb. 20cm-re a taljtól! Azt hiszem meg is húzódott valamim akkor...
Szép megemlékezés Mr!
ez a 13-14 azóta is városi legenda!
pedig tényleg kb. így cseréltem!
(de tény, hogy pályát nem látott a guma)
Pff örülök hogy megúsztátok!
És persze,hogy a gép is viszonylag kis károkat szenvedett.
Mielőbbi gyógyulást neki!
Azt meg má nem is firtatom...hogy méééééééééééé köll ilyen hidegben motorozni! Nem birtok elülni a seggeteken.....
Tavaly ugyanez a szitum volt egy kutya miatt...csak nekem még sikerült korrigálnom...én is majdnem 40-el csapatam oda a vasat...
pfff... Még jó hogy semmi bajotok! Fel a fejjel! Vannak itt nagy takarózás utáni kollégák (sajnos ) ők majd mondják, hogy mi a téma!
sziasztok,
ma sikeresen takartunk egyet a géppel
szerencsére páromnak és nekem selett semmi bajunk és a gép is mondhatni elég jól megúszta. sokat segített a bukógomba és a jobb oldali kipu (még jó, h a 2008-as kipu meghúzások után nem cseréltem le rögtön a cuccost és a két csere kipu a garázsban pihen).

~30-as tempónál sikerült egy satu elsőt húzni, h elkerüljek egy ráfutást, erre természetesen elment az eleje és elbaszódtunk jobbra. képeken látható az eredmény.

kérdésem:
- lehet az idomot korrekten fényeztetni ilyen kis részen vagy ezek javítása hogy megy?
- egy részen el is tört az idom, ott csere vagy forrasztás vagy mi kell?
- fékpedál és lábtartó? mi a teendő velük?
- javítgatással kb mennyiben áll meg a dolog?
- ha mindent full gyáriból rakatok rá szervízben akkor kb mibe fájhat a téma?

mindenesetre azt kívánom, hogy ha valaki esik ennél nagyobb baja és kára soha ne legyen!
Mister!-
nagyon-nagyon nagy vagy!
Én még tojáshéjjas vagyok
Nemnem!
Nem bírná a folyamatos nyelezést a pénztárcám...
Jóóóóóvan zozi...láttam a videódat.... Te is csak reménykedhetsz 4-5 000 -ben....
Szerintem nem olyan nehéz.Téped-eszi,finoman közlekedsz-nem eszi(annyira ).

Nálam is el kell mennie ennyit legalább,főleg egy új guminak.Igaz,az enyém bőven nem versenytempó,sőt...
...hát ja...úgy mint a nyugdíjasok...más eshetőség kizárt... Én nem vagyok vad de ált. 2-3 000 és over...