Gumival kapcsolatban lenne kérdésem.
Vettem az SV650S-em re 120/70 R17 Conti Sportattackot.Kiderült,hogy "K"-s megjelölésűt kaptam.Nagy nehezen kiderítettem,hogy ez a gumi nagyobb teljesítményt visel el mint a normál ezért Busára és ZZR1400 csak ezt lehet szerelni.
A kérdésem annyi lenne,hogy valakinek van tapasztalata erről a gummáról?Feltehetem az SV-mre vagy inkább ne mert perec lesz?
A normál és a "K"-s gumi egyforma lehet csak egyszerűen "K"-s nagyobb teljesítményt is kibír?
hááát... én ma voltam bogláron (6e szervíz) meg vissza az m7-esen...
ritkán kívánom a motoron azt, h bár csak megérkeznék már, de most is olyan volt mint két hete.
brutál erős oldalszél és izom lökések. nem ez volt életem legkellemesebb motorozása
Hali!
Gondolkodtam rajta! Utána eszembe jutott hogy a hétvégén úgyis talizunk nálad, gondolom jön Bence is majd akkor kézbesítem! Ha vár még rá egy kicsit úgy nagyobb lesz az öröm!
Gumival kapcsolatban lenne kérdésem.
Vettem az SV650S-em re 120/70 R17 Conti Sportattackot.Kiderült,hogy "K"-s megjelölésűt kaptam.Nagy nehezen kiderítettem,hogy ez a gumi nagyobb teljesítményt visel el mint a normál ezért Busára és ZZR1400 csak ezt lehet szerelni.
A kérdésem annyi lenne,hogy valakinek van tapasztalata erről a gummáról?Feltehetem az SV-mre vagy inkább ne mert perec lesz?
A normál és a "K"-s gumi egyforma lehet csak egyszerűen "K"-s nagyobb teljesítményt is kibír?
Előre is köszi