Baráti áron 5000-ft ért odaadom a váznyulványt.Tökéletes állapotú.Átépitésből megmaradt cucc.2002-es busán volt.Amúgy Pilisvörösváron van a műhely.Budapesttöl 10-km.Email:yakuza-motor@freemail.hu Tel:06203759247.Szerintem érdemes cserélni,de neked kell tudni.Ha érdekel nyugottan hívj fel.
Szia kicsizolika.
Nézd a www.motorblokk.hu oldalt és ott mindenről értesülhetsz.
Amúgy nem zárt fórum bárki jelentkezhet bárhová.(csak a tempót tudja tartani )
Üdv.
hát elég horror volt...... másfél órás varrás, érzéstelenítő szart sem ért... gondolhatod.... belül varrták, majd kívül... ordítottam, mint a sakál.....
Megjavítattam ugyan, de érdekelne, hogy mennyit kérsz érte?
Már jocskán túlköltekeztem magam, de ha nem nagy osszeg akkor lehet, hogy érdemeseb ezt belerakni...
tudom, h ez Busa-fórum és nekem nem az van, de nem régóta van motorom ezért nézelődöm itt a fórumok között is mindenfelé. erről a motoros mikulásos dologról sajna lemaradtam, de kérédésem az, hogy lesz-e még ilyen jellegű megmozdulás, amikor ismét mentek a Heim Pálba ajándékokat vinni - mondjuk húsvétkor, gyermeknapkor stb. - és ha igen, mennyire zárt Busa-körű a megmozdulás? mert én is szívesen mennék ajándékkal a kis betegekhez, ha lesz egy ilyen következő alkalom, és egy kawával be lehet férni egy-egy ilyen megmozdulásra.
Csak enyit írok XX-es eben minden benne van.