Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak enyit írok XX-es eben minden benne van.
Igen.
Jóóóvan Öcsém

Most értél a vékony jégre. Lófej elindult
Szeva Péter,
Kóstolgatnak szőr?
Baráti áron 5000-ft ért odaadom a váznyulványt.Tökéletes állapotú.Átépitésből megmaradt cucc.2002-es busán volt.Amúgy Pilisvörösváron van a műhely.Budapesttöl 10-km.Email:yakuza-motor@freemail.hu Tel:06203759247.Szerintem érdemes cserélni,de neked kell tudni.Ha érdekel nyugottan hívj fel.
értem, thx.

és erre az oldalra mindig felkerül, ha vmi ilyesmi megmozdulás van?
A te tempódat? Azt mindenki tudja!
Szia kicsizolika.
Nézd a www.motorblokk.hu oldalt és ott mindenről értesülhetsz.
Amúgy nem zárt fórum bárki jelentkezhet bárhová.(csak a tempót tudja tartani )
Üdv.
hát elég horror volt...... másfél órás varrás, érzéstelenítő szart sem ért... gondolhatod.... belül varrták, majd kívül... ordítottam, mint a sakál.....
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Hova mehetek érte?
Szia!

Megjavítattam ugyan, de érdekelne, hogy mennyit kérsz érte?
Már jocskán túlköltekeztem magam, de ha nem nagy osszeg akkor lehet, hogy érdemeseb ezt belerakni...
Sziasztok,

tudom, h ez Busa-fórum és nekem nem az van, de nem régóta van motorom ezért nézelődöm itt a fórumok között is mindenfelé. erről a motoros mikulásos dologról sajna lemaradtam, de kérédésem az, hogy lesz-e még ilyen jellegű megmozdulás, amikor ismét mentek a Heim Pálba ajándékokat vinni - mondjuk húsvétkor, gyermeknapkor stb. - és ha igen, mennyire zárt Busa-körű a megmozdulás? mert én is szívesen mennék ajándékkal a kis betegekhez, ha lesz egy ilyen következő alkalom, és egy kawával be lehet férni egy-egy ilyen megmozdulásra.
Pffff....ez dúúrva...hát baby...az enyém ehhez képest...hogyis fejezzem ki magam... mint a különbség egy busa és egy XX között...
Köszönöm az együttérzést....
Hali...

Csöle, együtt tudok érezni veled... az enyém így nézett ki........ jobbulást kívánunk....
Hello!
Az annyát ez kemény!
Jobbulást!(addig igyál dobozost)
várommá gecosz
igen

ezen ma még gondolkozom sörözés közben
Boldog Xülinapot.
Oké Biri! Akkor most beülök a mélyhűtőbe! 100 év múlva ugyanitt! És köszi! No és persze cvájhundercsitri!
Csak gratulálni tudok