Holnap Cita tali!
1:pep
2:busati (99.9%)
3:Frazer1000
4:?
Én készültem!
Sziasztok! A decemberi Citadella motoros találkozó végállomása kicsit eltér majd az eddigiektől, hiszen a Hein Pál gyermek kórházban lesz. Öltözzetek Motoros Mikulásnak hozzatok egy két ajándékot ( gyümölcs, csoki, játék, stb) így a 3. éve megrendezésre kerülő " A mikulás motoron érkezik" redezvényhez kapcsolodva mosolyt tudunk csalni a gyerekek arcára. Érkezés a Citadellára 15:00 itt csomagok egyeztetése majd indulás 16:00 kor a Heim Pál kórházba
Ne sajnálj kb 120 ezer forintot egy kovácsolt turbo dugattyúszettre, a sűrítés nem lesz csak 8,5:1, viszont így még tovább növelheted a turbónyomást anélkül, hogy spéci benzin vagy intercooler kellene. Ha kell, tudom, hogy honnan lehetne beszerezni a magyar forgalmazó árai alatt. A siklócsapágyas Busa blokkot meg ne hasonlítsd össz a régi olajos gixxer golyóscsapágyas csapágyazásával. Sajna ez már nem az a túlméretezett blokk, mint régen. De azért sok sikert az építéshez.
Szevasztok srÁcok!
kÖszÖnÖm az infÓt. 1999-ben kunmadarason,az erdŐs csabÁnak egy nitrÓs gsxr-e volt,nekem meg egy tÚrbÓs gsxr-em.ezzel versenyeztem....
2001-ben,egy mr turbÓs kawasaki zzr-rel mentem.a verseny eredmÉnyeim;2.És 3. helyezÉs.Éveken keresztÜl a megannyi 2-300m-es csÍkhÚzÁsom eredmÉnye; 1.5 bar-os nyomÁsnÁl; gsxr vÁltÓsor,2db ÁtÉgett dugattyÚ,3 hengerfej tÖmÍtÉs.kawasakit nem szabad tÚrbÓzni,mert rettentŐ sok gond van velÜk.2 vÁltÓsor,2 fŐtengely És 2 hajtÓkar+1 lerobbant hengerfej a vesztesÉg.Én vÁgom hogy segÍteni akartok jÓ tanÁcsokkal de megtanultam,hogy max 0.8 bar-os nyomÁsnÁl,a busa 3000km-ig tartÓsan bÍrja a szÉria blokk.a vÁltÓt is meg lehet kÍmÉlni,ha a hÁtsÓ kereket tÚlnyomod mondjuk 3bar-ra És nem myke tomson gumit hasznÁlsz.ha sikerÜl elfogathatÓ Áron venni egy sÉrÜltet, lÁtni fogjÁtok az ÁtÉpÍtÉst tuti.tovÁbbi kellemes mikullancsot mindenkinek!
A ContiSportAttack-ot követően ismét teszt győztes a Continental.
A Continental ContiTrailAttack a MOTORRAD magazin 2008/11 havi tesztjén végzett az első helyen. A gumi hivatalosan is a legjobb választásnak bizonyul a túra-enduro kategóriában, mint például a BMW R 1200 GS vagy a Suzuki V-Strom.
A sorozatos, kiváló teszt eredményeknek köszönhetően talán eloszlanak azok a kételyek, miszerint "a Conti nem tud motorabroncsot gyártani".
Az alábbi linken megtekinthető a teljes teszt.
Link
De javitok!Mást szerettem volna!De már letettem rola,mert itthon volt aki nemtetszését fejezte ki!igy marad az XX.
Ez van.Max.nemlessz a kedvenc motorom!
1:pep
2:busati (99.9%)
3:Frazer1000
4:?
Én készültem!
Sziasztok! A decemberi Citadella motoros találkozó végállomása kicsit eltér majd az eddigiektől, hiszen a Hein Pál gyermek kórházban lesz. Öltözzetek Motoros Mikulásnak hozzatok egy két ajándékot ( gyümölcs, csoki, játék, stb) így a 3. éve megrendezésre kerülő " A mikulás motoron érkezik" redezvényhez kapcsolodva mosolyt tudunk csalni a gyerekek arcára. Érkezés a Citadellára 15:00 itt csomagok egyeztetése majd indulás 16:00 kor a Heim Pál kórházba