Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap Cita tali!
1:pep
2:busati (99.9%)
3:Frazer1000
4:?

Én készültem!

Sziasztok! A decemberi Citadella motoros találkozó végállomása kicsit eltér majd az eddigiektől, hiszen a Hein Pál gyermek kórházban lesz. Öltözzetek Motoros Mikulásnak hozzatok egy két ajándékot ( gyümölcs, csoki, játék, stb) így a 3. éve megrendezésre kerülő " A mikulás motoron érkezik" redezvényhez kapcsolodva mosolyt tudunk csalni a gyerekek arcára. Érkezés a Citadellára 15:00 itt csomagok egyeztetése majd indulás 16:00 kor a Heim Pál kórházba
OK.
Mikúlás csomag nálam.
Busatit ébreztem 12:50 kor
Azután szerintem..........15:00-ig ráérünk
Hívj fel ha ok!
Szeva Pep,
Akkor előtte valamerre?
Mert most jöttem haza!

Miért nem alszól?
Szia.
ÚÚÚÚ nagyon köszi de
Én igy vettem Menyátol.De ha jól tudom akkor Feket663 (Fistván) volt az aki csinálta.

Amúgy üdv a csapatban
Süt bizony! Üdv mindenkinek.

süt a nap
Morgen for elvribádi!
Ne sajnálj kb 120 ezer forintot egy kovácsolt turbo dugattyúszettre, a sűrítés nem lesz csak 8,5:1, viszont így még tovább növelheted a turbónyomást anélkül, hogy spéci benzin vagy intercooler kellene. Ha kell, tudom, hogy honnan lehetne beszerezni a magyar forgalmazó árai alatt. A siklócsapágyas Busa blokkot meg ne hasonlítsd össz a régi olajos gixxer golyóscsapágyas csapágyazásával. Sajna ez már nem az a túlméretezett blokk, mint régen. De azért sok sikert az építéshez.
Sziasztok!

Mivel a Balatoni szilveszter meghiúsult utánna jártunk 1 másik lehetőségnek.

A helyszin: Tápiószentmárton Tápió Fogadó. (ahol tavaly volt)
Ami az árban van:

Vacsi: Bőségtál:-Petrezselymes burgonya + Rizs vagy rizibizi
-Sült csirke comb
-Sajtal és sonkával töltött rántott borda
-Rántott gomba
-Pulykaszelet fokhagymásan
-Savanyúság

Éjfélkor: Virsli vagy töltött káposzta (a többség dönt feliratkozáskor irjátok oda)

Italok: -Pezsgő
-Vörös és fehér bor (édes, félédes)
-Sör
-Jéger
-Whisky
-Martini
-Üditők
: Ásványviz (savas és mentes)
Cola; Narancs; Rostos öszi; Rostos körte
-Kávé, Cappuccino

Ez mindössze 8000 Ft/Fő korlátlan ital és ételfogyasztással felnöttek részére, gyerekeknek nem kell fizetni!

Süteményt még belealkudjuk (pl rétest meg valami sósat)!

Szállás 16 fő részére tudunk biztosítani 2500 Ft/Fő reggelivel!

Vasárnapig gondolkodjatok rajta és iratkozzatok fel!

Ha kérdés van nyugodtan hivjatok, számom az adatlapomon van!

1. Maistear+Niki
2. ?
Szevasztok srÁcok!
kÖszÖnÖm az infÓt. 1999-ben kunmadarason,az erdŐs csabÁnak egy nitrÓs gsxr-e volt,nekem meg egy tÚrbÓs gsxr-em.ezzel versenyeztem....
2001-ben,egy mr turbÓs kawasaki zzr-rel mentem.a verseny eredmÉnyeim;2.És 3. helyezÉs.Éveken keresztÜl a megannyi 2-300m-es csÍkhÚzÁsom eredmÉnye; 1.5 bar-os nyomÁsnÁl; gsxr vÁltÓsor,2db ÁtÉgett dugattyÚ,3 hengerfej tÖmÍtÉs.kawasakit nem szabad tÚrbÓzni,mert rettentŐ sok gond van velÜk.2 vÁltÓsor,2 fŐtengely És 2 hajtÓkar+1 lerobbant hengerfej a vesztesÉg.Én vÁgom hogy segÍteni akartok jÓ tanÁcsokkal de megtanultam,hogy max 0.8 bar-os nyomÁsnÁl,a busa 3000km-ig tartÓsan bÍrja a szÉria blokk.a vÁltÓt is meg lehet kÍmÉlni,ha a hÁtsÓ kereket tÚlnyomod mondjuk 3bar-ra És nem myke tomson gumit hasznÁlsz.ha sikerÜl elfogathatÓ Áron venni egy sÉrÜltet, lÁtni fogjÁtok az ÁtÉpÍtÉst tuti.tovÁbbi kellemes mikullancsot mindenkinek!
Ja a túrakategóriát megnyerte, de kinek van a Busafórumon túramotorja?
Sziasztok!
Pep szép a busád, gratu!
Azokat az üléseket honnan szerváltad rá?
A ContiSportAttack-ot követően ismét teszt győztes a Continental.
A Continental ContiTrailAttack a MOTORRAD magazin 2008/11 havi tesztjén végzett az első helyen. A gumi hivatalosan is a legjobb választásnak bizonyul a túra-enduro kategóriában, mint például a BMW R 1200 GS vagy a Suzuki V-Strom.
A sorozatos, kiváló teszt eredményeknek köszönhetően talán eloszlanak azok a kételyek, miszerint "a Conti nem tud motorabroncsot gyártani".
Az alábbi linken megtekinthető a teljes teszt.
Link
Dolgozol?!

13.00-ig ott leledzel!
De ugyis orkánerejü szél lessz,és ömleni fog a ho!Persze nem az irigység beszél belölem,mert én dolgozok!Áááááááááááá!
Szia.
Elvileg én 13:00-ig dolgozok.
Ha szép az idő elötte mehetunk 1 lazát v.mere
http://www.motorblokk.hu/index...
Pontosan!

De javitok!Mást szerettem volna!De már letettem rola,mert itthon volt aki nemtetszését fejezte ki!igy marad az XX.
Ez van.Max.nemlessz a kedvenc motorom!
Szivemböl beszéltél!
Dehogyis!

De igérem elöbb-utobb meglessz!Mármint a kiszedés!
Még csak érdeklödtem!

de lehet marad ugy ahogy van!Söt valoszinü!Nemigazán érdekel a vas!