Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidd el nekem,nem az kell a lányoknak!
Igen az!

Szép piros, és úgy látom, hogy tökéletesen müködik, bár még az utcán nem teszteltem, csak az amelőn...

Ez jobb, mint a prop-tech, mert nem kell keresni neki gyujtás pozitivot, direkt áram az akkurol, és kész...
Ha arra lettem volna,kávéztunk volna!

De végül Hodmezövásárhelyen pakoltam,nem Szegeden!
De ami késik,nemmulik!
g pro?
még annál is szebb
Csőle.....
a multkor irományaimat Milka a tieidhez hasonlitotta.....
de nem volt igaza.....sokat kell még fejlődnöm.
zseniális volt.....
Ha voltál ma erre és nem kávéztunk szégyeld magad!
Helló biri!

Lesz szép új xenonom?
Milka!

Csak egy hayabusával kell menni a randira, és tuti garantált a siker!

ZORRO azért ennyire magabiztos!
ZORRO!

Ez is azt bizonyízja, hogy a "fejétől büzlik a hal" az Amargónál!

Én ma beszereltem a fokozatkijelzőt a motorba...
A terápia tartott vagy 10 percig!

Lassan számotvetek, és mehet a fényezőhöz...
hello banda
Nem?

Nem a szart nem! Ágica se kellett senkinek! Itthagytátok a nyakamon! Pedig micsoda biznissz lett volna!
persze!
mamár nem kihívás megszerezni egy szép lányt, de egy bajszos török kisfiú...
godolom fiú ikerpár....
Akkor keresd a Fiverben-Biri duot!

Ük bizton lesnifogják minden kivánságod!
nem tudod enyhíteni fájdalmamat!
Vagy talán egy ázsiai ikerpár már elszórakoztatna!
Lehet az interneten megfelelö helyeken megszellöztetett iromány,többet ártana mint bármi más!
Evvel csak az a gond,hogy pontosan azt kell irnod,ami elhangzott,illetve irásba került!És vigyázz,hogy mindent tudj igazolni!Külömben perelhetnek hitelrontásért!Még valami,lehet most legyintessz,de Juszt bácsi(TV ügyvédje) pont az ilyenekre ugrik!Biztos forrásbol tudom!Ha gondilod egy levelet odais megereszthetsz!Esetleg telefont!
A költöse,meg a Csöleur se normális!

de ez igyvan rendgyén!
Ha akarod én felhivlak!
Te nagyon hülyevagy!

De ötös kapsz!Söööööööööööt!Kapoloklistábol kihuzva 11234456 pont!
Hát egy levelet biztosan megérne!

De ugy szaftosan,részletesen,mindent!
én erre ötöst adnék!
te nem vagy normális! Vagy költönk nem az?
Úgy látszik ez náluk valami központi hiba, de a tulajdonos akivel tegnap beszéltem megigérte, hogy ma felhív és mindenről tájékoztat! Szerinted felhívott? Hát basza+ én ezt már tényleg nem is tudom hova tenni!
Koszorús költőnk versében erőteljesen megjelennek a harmonikusan egymást követő és összecsengő betűk, ugyanakkor az érthetetlen karakterek sokasága mégis erős disszonanciára utal. Valószínű költőnk evvel ábrázolja rejtett világfájdalmát. Rejtett, hiszen sehol nem találjuk az X betűt főleg nem egymás után (XX).
Ebből egyenesen következik, hogy a belső lelki válságának izzóan rohadó bűze és okozója, gennyes gócként alattomosan, kirobbanásra várva lapul költönk mesterségesen kreált rajongása és ebből gerjedő dacos egója mögött. Eme súlyos feszültség oldására vonatkozó lehetséges megoldás kibontakozását az egymás után következő 12345 számsorok világítják meg érintőlegesen, mely szerint problémájának gyökere egyértelműen a konstans és bináris jellegű jelen állapotából(1100)cm3 fakad és egyenesen következik belőle a hőn áhított növekedés illetve a nagyobb (1340) birtoklása utáni a zsigereit is átítató és egyre elviselhetetlenebb vágy....