Mr.-né!
Örülök, hogy "lóra" pattantál és remélem semmilyen negativ érzésed nincs a mocizással kapcsolatban.
Majd jövöre gurulunk még sokat, remélem, és kitudja még lehet idén is.
Gyógyugassál továbbra is és erősödjél.
Na most értem haza én is!
Nagyon nagyot mentünk ma is!(igaz gyalog a Börzsönybe!)
De legszívesebben veletek voltam a busával együtt!
De ilyen az élet...
Sziasztok Mr.-né vagyok!Menya kicsábított a Naszályringre.Igaz május 31.-én terveztünk kanyarvadászatot oda,de ma sikeresen célhoz értem,és alattam maradt a 200paci.Aztán kompoltunk,és finom csülköt ettünk Sasánál.Tehát elmondhatom,hogy még idén én is motoroztam.
Köszönet a napért a résztvevőknek nagyon jóóó volt
Ati miért nincs kiirva a számod , gurulhattunk volna 1 et és legalább megismertünk volna.
még hasznod is lett volna belölle :bejáratuk volna Gáborral a vasat
igy jártál
Mivel tavaly későn kezdtük el szervezni a szilvesztert(decemberben), így nem volt lehetőségünk rendesen választani!Ezért idén úgy gondoltam, már most elkezdem szervezni a dolgot!
Egy rövid leírás a tervezetről!
Helyszín: Balatonmáriafürdő Budapesttől kb.165 kilométer.
A miénk lenne az egész kastélyszálló! 55-fő befogadására képes! Három nap, két éjszaka, reggeli vacsora(félpanzió). A szilveszter napján hidegtálak lesznek kirakva és akkor folyamatosan lehet étkezni! Éjfélkor virsli!
A korlátlan italfogyasztás:3.500Ft/fő lenne. Én ezt sokallom,úgyhogy inkább vigyük magunk. Mindenki visz amit szívesen inna!
Na és most kapaszkodjatok meg,mindezt 18.000ft/fő áráért!
És ebben minden benne van(szállás,ellátás,minden)! Két hét mulva kell lemennem megnézni a helyszínt,és ledumálni az ételeket(milyen menü legyen).
Addigra jó lenne ha mindenki eldöntené,hogy érdemben tudjak(hány fő) beszélni a tulajjal!
Utazás egyénileg lesz!Szerintem ilyen rövid távon jobban jövünk ki!
Ha valakinek kérdése van, hívjon bátran!
Viszont felakarom mérni,mekkora az érdeklődés!
Tehát tessék jelezni!
1)Milka+Milkáné+Kismilka
2)Fiveurban+5 fő
3)Feket663+asszonypajtás
4)Menyus+Gabyca+Yoda(de csak ha lehet )
5)Maistear+Niki
6)Jana+emese
7)Mister+Gabi+Ramszesz
8)Ági(Tündérke)+Szöszy
9)Tibi+Anya+2gyerek
10)pe
p+pepné+ádi (és lehet hogy a cicák)
11)Mih@il+Főnök+Terrorista
12)
Mivelé tavaly késön kezdtük el szervezni a szilvesztert(decemberben),igy nem volt lehetöségünk rendesen választani!Ezért idén ugy gondoltam,már most elkezdem szervezni a dolgot!
Egy rövid leirás a tervezetröl!
Helyszin:Balatonmáriafürdö Budapestöl kb.165 kilométer.
A miénk lenne az egész kastélyszállo!55-fö befogadására képes!Három nap,két éjszaka,reggeli vacsora(félpanzio).A szilveszter napján hidegtálak lesznek kirakva,és akkor folyamatosan lehet étkezni! Éjfélkor virsli!
A korlátlan italfogyasztás:3.500Ft/fö lenne.Én ezt sokallom,ugyhogy inkább vigyük magunk.Mindenki visz amit szivesen inna!
Na és most kapaszkodjatok meg,mindezt 18.000ft/fö árárét!
És ebben minden benne van(szállás,ellátás,minden)!Kéthétmulva kell lemennem megnézni a helyszont,és ledumálni az ételeket(milyen menü legyen).
Addigra jolenne ha mindenki eldöntené,hogy érdemben tudjak(hány fö) beszélni a tulajjal!
Utazás egyénileg lessz!Szerintem ilyen rövid távon jobban jövünk ki!
Ha valakinek kérdése van,hivjon bátran!
Viszont felakarom mérni,mekkora az érdeklödés!
Tehát tessék jelezni!
1)Milka+Milkáné+Kismilka
2)Fiveurban+5 fő
3)Feket663+asszonypajtás
4)Menyus+Gabyca+Yoda(de csak ha lehet )
5)Maistear+Niki
6)Jana+emese
7)Mister+Gabi+Ramszesz
8)Ági(Tündérke)+Szöszy
9)Tibi+Anya+2gyerek
10)pe
p+pepné+ádi (és lehet hogy a cicák)
11)
Persze, csak most kb olyan tempóban telnek a napjaim, hogy pihenésen kívül nem nagyon szoktam mást csinálni. Egy kicsit még szokni kell a magánszférát.
Örülök, hogy "lóra" pattantál és remélem semmilyen negativ érzésed nincs a mocizással kapcsolatban.
Majd jövöre gurulunk még sokat, remélem, és kitudja még lehet idén is.
Gyógyugassál továbbra is és erősödjél.