Mesélj már!
Az inasaidat láttam, hogy felraktad főni de kínai csajt is rottyantottál már?
Mien volt mert felénk azt beszélik a varjúnak sárga a böre és ku....va sokára fől meg és nagyon rágos marad. Ha legközeleb netén megint a kuktádba kerülne egy elötte had vizsgáljam be a húúúúúsát.
Ceva Sipi!
sajnos nem próbáltam.... .......de nem az én kategóriám.......én csak Busa!
Tudom,hogy maradinak,és szemellenzősnek tűnök...... de én ilyen vagyok.....
Mr. Tegnap voltam servicében. Sajnos nem volt bent a géped. Csabi mondta,hogy kinlódik vele,,,,nem halad gyorsan az ügyintézés.
Említettem néki,hogy tűkön ülsz
Menetszélről jut eszembe van egy barátom itt Baján aki tavaj beruházott egy quadra.
Felment érte Pestre utánfutóval, felrakta és gyí haza, hozzá kell tennem jófajta Kymko gépálat szép kék színben teleba........va mindeféle matricával.
Mire hazaért a szerencsétlen a feliratok felét levitte a szél és ez tényleg komoly.
Az első héten széttört az első futóműve annyira ropi csövekből volt összetákolva, mint a Tescós csővázas székek. Nem volt hosszúéletű a szerncsétlen.
....hááááááát igen.....
Nem is mertem arrafelé menni,ahol ez a :"9km-es történet" megesett! .
Nagyon szépen köccke Menya! Tudod.....Neked is! ....és Te vagy a Dr.!
Gratulálok a vasadhoz nagyon szép!
Ja hívd fel Urbán Gabit aztmondja a Suzuki Hungária visszarendelte a fekete modelleket mert a vékony lakkréteg miatt könnyen karcolódik! Illetve az új vízbázisú festék miatt nagy esőben leázik a színe.
Az inasaidat láttam, hogy felraktad főni de kínai csajt is rottyantottál már?
Mien volt mert felénk azt beszélik a varjúnak sárga a böre és ku....va sokára fől meg és nagyon rágos marad. Ha legközeleb netén megint a kuktádba kerülne egy elötte had vizsgáljam be a húúúúúsát.