Kolléga több öszpontositást kérek yes, yes, I talk about exhausts, not system Igen dobok 2 db nem rendszer Nézem ezt a yoshimura- cuccokat és mindig mondom tudnak ezek az oroszok
Szoval, az a nagy ujsag, hogy vasaroltam egy Busat, 2003as evjarat, Nemetorszagbol hoztam es szuksegem van hozza a kovetkezo alkatreszekre:
-elsosorban egy magyar (vagy roszabb esetben angol, mert nemet nyelvut kaptam vele) HASZNALATI UTASITASra. Arra, amit a boltban adnak hozza. Az egyszeru gepkonyv.
-fejidom, ami tartja a fenyszorot
-fejidomra plexi
-jobboldali elso, feher szinu kanyarjelzo
-jobb oldali levego beomlo cso
-a vizhutore sapka
Jo a bontott is, de ha uj, az sem baj .
Koszontem elore is!
Irhatsz ide is, mert gyorsabb: cosmotegsm@gmail.com
Joe.
Sziasztok!
mi zus ? megvan jólvan mindenki?
Éppen ma alapiottam egy kulbot!ha van aki belépne :feltétel valaki kihasznált és meg (cumi)
olyan jó látni mikor megyek száguldoztok az uton eröt ad a melohoz.
Minden mocis vásárlomnak csak a legszupibb hamikat adom.
sziasztok
aki szivesen végig nézi a superbike-ot igy neten,ajánlom ezt az oldalt,,feregeteges futam a Valencia 1 es
checa fergetegeset megy,
és még sok érdekes dolog! http://www.worldsbk.com/pubb_E...
beértem eső és dugó nélkül
ááám
Mint álltalában mindenhol!
Szoval, az a nagy ujsag, hogy vasaroltam egy Busat, 2003as evjarat, Nemetorszagbol hoztam es szuksegem van hozza a kovetkezo alkatreszekre:
-elsosorban egy magyar (vagy roszabb esetben angol, mert nemet nyelvut kaptam vele) HASZNALATI UTASITASra. Arra, amit a boltban adnak hozza. Az egyszeru gepkonyv.
-fejidom, ami tartja a fenyszorot
-fejidomra plexi
-jobboldali elso, feher szinu kanyarjelzo
-jobb oldali levego beomlo cso
-a vizhutore sapka
Jo a bontott is, de ha uj, az sem baj .
Koszontem elore is!
Irhatsz ide is, mert gyorsabb: cosmotegsm@gmail.com
Joe.
mi zus ? megvan jólvan mindenki?
Éppen ma alapiottam egy kulbot!ha van aki belépne :feltétel valaki kihasznált és meg (cumi)
olyan jó látni mikor megyek száguldoztok az uton eröt ad a melohoz.
Minden mocis vásárlomnak csak a legszupibb hamikat adom.
aki szivesen végig nézi a superbike-ot igy neten,ajánlom ezt az oldalt,,feregeteges futam a Valencia 1 es
checa fergetegeset megy,
és még sok érdekes dolog!
http://www.worldsbk.com/pubb_E...
Evésközben jött meg az étvágy rám telefonáltak hogy kéne még egy 2008-ra ugyhogy ujból kattintottam egyet