Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóóóóóóóóó reggelt
Jooooooooreggelt mindenkinek!
Nagyon parázs ez a Yoshka dob
Sztem a főúton elöbb érek Győrbe, mint Te (pont annyi idő eljutnom a termáltól a várostábláig, mint Óvár táblától a Győr tábláig ...)
jó reggelt!

beértem eső és dugó nélkül
Jóóóóó reggelt Vietnáááááááááááááááááááááááááááá
ááám
Kolléga több öszpontositást kérek yes, yes, I talk about exhausts, not system Igen dobok 2 db nem rendszer Nézem ezt a yoshimura- cuccokat és mindig mondom tudnak ezek az oroszok
Nem bántani akart,csak itt ez a szokás!

Mint álltalában mindenhol!
Nagyon szepen koszonom, igazan sokat segitettel.
szerintem amig nem toltod ki az adatlapod nemis allnak szobaveled :)
Szaasztok!

Szoval, az a nagy ujsag, hogy vasaroltam egy Busat, 2003as evjarat, Nemetorszagbol hoztam es szuksegem van hozza a kovetkezo alkatreszekre:
-elsosorban egy magyar (vagy roszabb esetben angol, mert nemet nyelvut kaptam vele) HASZNALATI UTASITASra. Arra, amit a boltban adnak hozza. Az egyszeru gepkonyv.
-fejidom, ami tartja a fenyszorot
-fejidomra plexi
-jobboldali elso, feher szinu kanyarjelzo
-jobb oldali levego beomlo cso
-a vizhutore sapka
Jo a bontott is, de ha uj, az sem baj .
Koszontem elore is!
Irhatsz ide is, mert gyorsabb: cosmotegsm@gmail.com
Joe.
Sziasztok!
mi zus ? megvan jólvan mindenki?
Éppen ma alapiottam egy kulbot!ha van aki belépne :feltétel valaki kihasznált és meg (cumi)
olyan jó látni mikor megyek száguldoztok az uton eröt ad a melohoz.
Minden mocis vásárlomnak csak a legszupibb hamikat adom.
sziasztok
aki szivesen végig nézi a superbike-ot igy neten,ajánlom ezt az oldalt,,feregeteges futam a Valencia 1 es
checa fergetegeset megy,
és még sok érdekes dolog!
http://www.worldsbk.com/pubb_E...
Ja már értem...mivel én is jövök a busával, ezért ennyivel korábban elindulsz, hogy ne érj később oda mint én...
jó reggelt a most ébredőknek
No ! Jó reggelt vagy valami hasonlót
azzzzal hát
Há ha kend aztat szereti...ha nem csúszik...akko legyen...
Szeva! Reggel 7-kor? Hova mész olyan korán? Nem 10-kor van tali Győrben a kúúúúton?
nemcsúszik gumim vaaaaaaaaaaaaaaaaan
magába is!
de dobokról beszélsz, nem egy oldalas rendszerről nem?
Gyorsan elviharzott vele az uj tulaj mondtam neki home video-t kérek meg hangot majd meglátjuk...

Evésközben jött meg az étvágy rám telefonáltak hogy kéne még egy 2008-ra ugyhogy ujból kattintottam egyet