rc 24-esem volt épp horvátba indultunk balatonnál a fötengely jeladö bütyke letört és megállt a gép
ez mind 151000km nél nem csalodtam benne szerettem nagyon
Zeeg!
Ugy legyen! Ne csalódj benne!
1 fontos dolog: vigyél valakit akiben megbizol, és ért is hozzá! Ugy nézzétek meg! Alaposan és amibe lehet abba belekötni, hátha lejjebb megy az ára!
Ja ha beszámitott motor (bizományos) akkor keresd meg a tulajt azzal többre mehetsz alkudozás szempontjából...
Sok-sok motort megnéztem, és ugy tünik a VFR800 lesz a befuto! Egy közeli kereskedésben van is egy 2001es, ugyhogy amint tudom megnézem. Körbejárom, felülök, és remélem beleszeretek. Jelentkezek ha megnéztem, mesélek...Hátha érdekel vkit, miután egyit segítettetek!;)
Csöle: köszönöm az ajánlatot, időnként járok Sopronba, ha időm engedi meglesem a gépeket!
Maistear: Honda felé húz a szívem...Remélem ugy lesz ahogy mondod, és nem csalódok benne! http://www.dream.honda.hu/used...
Metzeller Sportec M3 a király! Jól tapad, esőben is tesztelve, hideget is jól bírja, kellő tapadás mellett és mégsem kopik annyira gyorsan. Az ára is sokkal kedvezőbb, mint a szintén kiváló Michelin-é.
ejj még meghallja
amúgy használt és olyan 70%os, szóval csak elkopik egyszer kiváncsi vagyok milyen. minél többet akarok kipróbálni ha lehet mert annál okosabb leszek és nem beszélek a levegőbe eladásnál
Mara nekem a sima van nem a 2ct de már 5000km-t mentem vele és még kb.2000km-t kibír.
Az egyik spanom gixer 1000-en közel 8000km-t ment vele.
Valószínű az Sv-ről csak azért fogod lecserélni mert elöregszik.
idomok?