Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cool

idomok?
rc 24-esem volt épp horvátba indultunk balatonnál a fötengely jeladö bütyke letört és megállt a gép
ez mind 151000km nél nem csalodtam benne szerettem nagyon
Baba1 emil?
Nektek is!
jóéjt
jó éjszakát mindenkinek
Zeeg!
Ugy legyen! Ne csalódj benne!
1 fontos dolog: vigyél valakit akiben megbizol, és ért is hozzá! Ugy nézzétek meg! Alaposan és amibe lehet abba belekötni, hátha lejjebb megy az ára!
Ja ha beszámitott motor (bizományos) akkor keresd meg a tulajt azzal többre mehetsz alkudozás szempontjából...

Sok sikert várjuk a fejleményeket!
Egy apro észrevétel!

Adatlapot légyszives töltsd ki!
Köszönettel a csapat!
Rajtam ne muljon!

Akkor piszkálgatlak!
Sok-sok motort megnéztem, és ugy tünik a VFR800 lesz a befuto! Egy közeli kereskedésben van is egy 2001es, ugyhogy amint tudom megnézem. Körbejárom, felülök, és remélem beleszeretek. Jelentkezek ha megnéztem, mesélek...Hátha érdekel vkit, miután egyit segítettetek!;)
Csöle: köszönöm az ajánlatot, időnként járok Sopronba, ha időm engedi meglesem a gépeket!
Maistear: Honda felé húz a szívem...Remélem ugy lesz ahogy mondod, és nem csalódok benne!
http://www.dream.honda.hu/used...

Mindenkinek Köszönöm!
szita lányka agyam van úgyhogy tessék erőszakosan pisszkáni az hatásos
Akkor várok türelemmel(mint az árra)!
ohhhh...az megérzésre megy....egyszer csak megérzem, hogy eljött az idő
Közöld a feltételeidet!

Metzeller Sportec M3 a király! Jól tapad, esőben is tesztelve, hideget is jól bírja, kellő tapadás mellett és mégsem kopik annyira gyorsan. Az ára is sokkal kedvezőbb, mint a szintén kiváló Michelin-é.

Szóval csak ajánlani tudom!
azt ki kell érdemelni
Nem diler!

Csak van egy ezerféle kincset rejtö pincéje!ha egyszer én oda lejuthatnék!
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha
Continental road-attac!
Tudod!

Félös vagyok,és megszepent!
ne legyél álszent!
"inkább utáljanak azért ami vok, minthogy szeressenek azért ami nem!"
ez tök igaz sztem. vmi okos ember mondta. talán én?
legyek álszent?
sose tagadtad...
hát, ez szomorú. mármint az hogy számít
ejj még meghallja
amúgy használt és olyan 70%os, szóval csak elkopik egyszer kiváncsi vagyok milyen. minél többet akarok kipróbálni ha lehet mert annál okosabb leszek és nem beszélek a levegőbe eladásnál
Mara nekem a sima van nem a 2ct de már 5000km-t mentem vele és még kb.2000km-t kibír.
Az egyik spanom gixer 1000-en közel 8000km-t ment vele.
Valószínű az Sv-ről csak azért fogod lecserélni mert elöregszik.