Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia nagyapo!

fojik!
Mert?
Zoo! kész a ruhád, ebben soha sem volt hátprotektor?
No mi történt?
Két hét múlva (Április 5.) szombaton, lesz a Cita. De előtte elmehetnénk lángosozni (mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba (a kanyargósabbik útvonalon). Utána meg jól felmennénk Citára, így több legyet ütnénk egy csapásra! Mondjuk találka, lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapból folyik),meg jól bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk később!Akit érdekel a dolog, jelentkezzen!

1)Milka
2)Fiveurban
3)Csöle
4)Menyus+Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
7)Biri+Tim
csi 99%
8)Hayabusagirl
9)Spog+Niki /elvileg/
10) pep de ha tudnátok 1 picit várni mert 14:00-ig dolgozok
11)XXman + Mona
12)Herci
14)fix-x+aloe Vera
15)adamFZR
16)Dodo, de még meló függő.
17) Hubi
Két hét múlva (Április 5.) szombaton, lesz a Cita. De előtte elmehetnénk lángosozni (mert itt tuti van ugye Menyus) Esztergomba (a kanyargósabbik útvonalon). Utána meg jól felmennénk Citára, így több legyet ütnénk egy csapásra! Mondjuk találka, lenne 10.00-kor nálam!(MILKÁNÁL)Itt lenne kávé(mert nálunk az a csapból folyik),meg jól bevésnék aznapra mindenkinek 5 rosszpontot!Indokot keresünk később!Akit érdekel a dolog, jelentkezzen!

1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)Csöle
4)
Menyus+Gabyca
5)Mr.+Mr.-né
6)Chachkamachka
7)Biri+Timcsi 99%
8)Hayabusagirl
9)Spog+Niki /elvileg/
10) pep de ha tudnátok 1 picit várni mert 14:00-ig dolgozok
11)XXman + Mona
12)Herci
14)fix-x+aloe Vera
15)adamFZR
16)Dodo, de még meló függő.
17) Hubi
Bocsi!

Elolvastam az irásod!A "sztendert",zsentendrének olvastam!Bocsi,de ugylátszik már öregstem!Nem kicsit!
Szoval mostis,meg jövöhétenis?!
én is sztenderen vagyok
de majd a jövöhét
Ne törödj vele!

Ez csak Gáboromat szokta zavarni!

Fojton,fojik!
na mentem,ma még kettőt műtök aztán jövök este vissza...remélem addigra valaki vagy valami feldobja a hangulatot
az a baj hogy mi nem vagyunk egy sújcsoportban ő birkózó volt 15 évig
Talán probáld meg a te modszereddel tudtára adni!

tudod tasli!
2 éve nem hagy békén,egy ideig mociztunk együtt,aztán mondtam neki hogy Te erre,én arra....azóta se hagy békén...egy tök buta paraszt,azért van busája mert én is azt vettem
mindjárt megyek vissza dolgozni,nincs sok kedvem mert a mai napom is katasztrófa volt
Aha lértemmár!

Régi vonzalom ez "köztetek"!
nem hiszem el hogy nem veszi észre magát hogy utálom,pedig már kiábrándulhatott volna belőlem,amilyen bunkó vagyok vele
Ez nemszép dolog!
na megérkezett a hódolóm,de vagyok olyan mocsok hogy neki nem vagyok itthon
Szerintem ha Attist megkéred,még személyesenis felébreszt!
asszem majd reggel telefonos ébresztőt kapok,az óraállítással bajban vagyok mindig
tiz a lelkem!
Huuuu!

evvel bajba vagyyok!Tudom hogy állittani kell,de hogy hova.mikor.miért ....azt nem.