Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy 3 millát kérnk érte, mert ahoz már egy multifunkciós esernyős lány is az alapfelszereltséghez tartozik.
Király!!!
Az R6-ért meg önmagába 3 milliót akarnak.....
Így néz ki a ruha meg sisak! Egybe felöltözve
Minden itt van :http://www.motor-mania.hu/
Ez a motormánia merre van Nyíregyházán ?
Az ár tényleg korrekt, főleg ha még kaptál ruhát és és sityakot is mellé.
Én a Carmo-nál is néztem még anno, de túl kevés a forgalmuk szerintem ahoz, hogy nagyobb kedvezményt tudjanak adni.
12 nap alatt NEM 212
Nem ott vettem! A motormaniaba vettem, ez egy márkafüggetlen kereskedés 2.400.000 volt. És ehez kaptam egy 2 részes ruhát meg egy hjc sisakot! Ugyhogy korrektek nagyon. Csak ajánlani tudom őket. 212 nap alatt megjött a motor! A Carmohoz még most május végére jöttek meg a K6-osok.
Igen, azt szerettem volna kérdeni, hogy ott vetted e.
Megkérdezhetem mennyit tudtál náluk lefaragni a motor árából ?
fraky!

Azt kérdezed ott vettem-e? Hát szerintem ebből nem lesz semmi! Tényleg elég "cirkuszos" lenne. De majd ha tényleg csere lesz akkor utánna ráragasztom aztán majd ha teccik rajtahagyom. Ha nem akkor le lehet azt szedni!
Hogy megér-e ennyit az csakis a Te egyéni izlésed kérdése!
A hátsó kereket még egyszerübb kiszedni és visszatenni, de motor emelők tényleg nem ártanak hozzá, főleg az elsőhöz.
A hátsót meg tudod úgy oldani hogy becsavarsz kér 8-as csavart a lengőviáába hátra a direkt erre kialakított helyre és azokat alátámasztod valamivel, pl. tégla... nem néz ki jól de szegény ember vízzel főz....
Vagy menj olyan gumishoz aki szokott motorokat is szerelni és vannak emelői.
Nyíregyháza Carmo - Motor ?
Jó de ha kiszedem a kereket semmi emelőm, tartóm nincs alá! Pedig ezt már meg kell csinálnom mert megrendeltem a csíkot! A Hátsó kereket szarabb kiszedni? De lehet meg se ér ennyit a csík. Vagy szerintetek jól mutatna a fehér csík rajta? Megér ennyit
Nekem is ugyan ezt a keréksúlyt tették rá mikor megvettem a motort...
Elég szar, de lassan úgyis cserés lesz a hátsó és lepattan róla ez a szörnyűség.
Én rátettem az enyimre a piros felnicsíkot, de 2 nap után leszedtem, mert úgy nézett ki vele gép, mint egy cirkuszos kocsi.
Az úgy tényleg béna, nem beszélve arról hogy az első gumi cseréd után az a súly onnan lekerül és akkor ott lenne egy üres szakasz....
De az első kereket kiszedni nem negy szerelés, kb 5-10 perc és vissza tenni is csak ennyi. Elviszed egy normális gumishoz, leszedi ezt a súlyt és rak fel neked ragasztottat. Az egész a gumissal együtt max egy órát vesz igénybe, a centírozás pár száz forint és mehet is a felnicsík
kisfelbontásu fényképezőt használsz
Jól van, Franky, elfogadom. Pont most akartam e-mail-t írni neked, csak fagy a gép.
Alázatosan itt is mindeki előtt BOCSÁNATOT KÉREK !!!
Minden jel arra mutat, hogy valóban több időre lesz szükségem....
Sorry for that !
Hát jah! Elég gáz az a súly ott! Nem értem hogy a picsába tudtak egy ilyen szintű motorra ilyen igénytelen súlyt rakni De nagy szétszedést nem akartam hogy ennyire belemenjek h centíroztatás stb... Úgy meg béna mi ha ott kihagyom azt a részt
Ja, és itt egy kép,hogy legyen min csámcsogni
Ja, bocs, hogy a topik eredeti rendeltetését zavarom, de ezt le kell írnom.
Franky!
Mi az, hogy még a mai napra szükséged lesz, hogy legyen valami??? Engem nem lehet egyből megkapni, mint a többi rongy k***át, szóval lehetne egy kicsit finomabban is.

Ilyet most látok előszőr
Ilyen "bekalapálós" súlyokat az autók felnijére szoktak rakni! Az enyémet mindíg ragasztott alu súlyokkal centírozták ki, ami nem is lenne útban a felnicsíknak.....
Hú basszus, ez tényleg szívás...
Nem is láttam még ilyen idióta helyen lévő keréksúlyt!
Mindenképp vedd le és úgy tedd fel a csíkot, vagy ne tedd fel egyáltalán!
Utána centíroztasd ki megint, és vagy ragasztott súlyt kérj a felni belső felületére, vagy elvileg (legalábbis a motorokon mint pl. a Yamaha ) van egy ilyen perem a felni közepén végig, a keréksúlynak!
asszem, az ódákra indul be
Akkor megtisztelve érzem magam!! Csak nehogy én is elkezdjek bókolni.
Hello Motorosok!

Szerintetek hogy a picsába ragasszam fel a felnicsíkot? Mert van egy kis bibi. A felnin ott a súly. Ott hagyjam ki azt kész? Rakok fel képet lássátok miről zagyválok.