Gino!
Ez biz eredeti Suzuki felnidekor. Három ív adja ki a kört belőle. Sem az időjárás sem a mosás még kárt nem tett benne és emelőn könnyű is volt felaplikálni. A motor árába alkudtam ezt is bele.
Kykee!
Félreértetted! Tudta hogy nem tudsz szájról olvasni és így fejezte ki mit is jelent számára az ahogy a habos csorgó nyáladdal fejezted ki a tetszésindexedet!
Ezt figyuzzátok!
Ma olyan jó nőt láttam,hogy majdnem hánytam!
Begördültem a piroslámpához mert az nekem javaslat és a balra kanyarodó sávban egy Fiat Stilóban egy csinos és dekoratív csaj ült kosztümben a volánnál!Nézegetem stííírölöm és közben 2 tákosra osztályzom!erre a csaj a bal hüvejk ujjával beletúr a orrába
és meghamizta a taradékot!Erre majdnem áthánytam a kocsijára!
Gondolom ezt a pasija nem vágaj miközben smacizza!
Remélem nincs fent a loveboxon fent ez a luvnya!
Igen...szeretem a minit.....pl fényképezőben;)
Ez biz eredeti Suzuki felnidekor. Három ív adja ki a kört belőle. Sem az időjárás sem a mosás még kárt nem tett benne és emelőn könnyű is volt felaplikálni. A motor árába alkudtam ezt is bele.
Mini=gyufásdoboz...számomra....
Honnan van-é naked a kék végtelenített körbecsík a felniken?
Sablonos felrakós volt?
Félreértetted! Tudta hogy nem tudsz szájról olvasni és így fejezte ki mit is jelent számára az ahogy a habos csorgó nyáladdal fejezted ki a tetszésindexedet!
Ma olyan jó nőt láttam,hogy majdnem hánytam!
Begördültem a piroslámpához mert az nekem javaslat és a balra kanyarodó sávban egy Fiat Stilóban egy csinos és dekoratív csaj ült kosztümben a volánnál!Nézegetem stííírölöm és közben 2 tákosra osztályzom!erre a csaj a bal hüvejk ujjával beletúr a orrába
és meghamizta a taradékot!Erre majdnem áthánytam a kocsijára!
Gondolom ezt a pasija nem vágaj miközben smacizza!
Remélem nincs fent a loveboxon fent ez a luvnya!