Összeségébem tényleg jó volt a túra. Remek időnk volt!
Én is megjegyzem, hogy úgy néz ki nem elégszer rakta fel a topicra Steve a túrázással kapcsolatos tudnivalókat, szabályokat.
Nekem 534 km-el ért véget a túra.
Van még mit gyakorolnunk, a "közös túrázás" című fejezetből, de én jól éreztem magam! Remélem nem voltam egyedül.
A fogyasztásom 5,9l/100 km.
Jó éjt mindenkinek!
Sajnos, nem örömmel, hanem szomorúan üdvözlök mindenkit.
Nagyon rossz nap volt a mai hírek tekintetében. Remélem, mindenki nagyon vigyáz magára. Laca és én is majdnem áldozatául estünk az ilyen faszbarom autósok egyikének. Talán a szerencse és a lélekjelentlétnek köszönhető, hogy mindketten írhatunk. Teljes szívemből sajnál Pistát és azokat a motorosokat, akiknek ilyen csúnyán ér véget az életük, egy gyökér köcsög ember hibás döntése miatt. Csak kerüljek össze egy ilyennel, a kezeit a hátába szúrom.
A szél elvitte a pleximet. Ennyit a 100e -es bukóról.
Hát igen, teljesen mindegy a végeredmény szempontjából, ki a hibás. De egy harmicvalahány éves embernek más hibájából meghalni, na az a szörnyű.
Szerintem a baleset okozója jobban jár, ha nem éli túl.....
a következő hivatalos túra április 28.
addig van idő elméletet magolni
úgyhogy én most megyek is
jóéjt mindenkinek
Teljesen jóóóó volt minden!
Összeségébem tényleg jó volt a túra. Remek időnk volt!
Én is megjegyzem, hogy úgy néz ki nem elégszer rakta fel a topicra Steve a túrázással kapcsolatos tudnivalókat, szabályokat.
Van még mit gyakorolnunk, a "közös túrázás" című fejezetből, de én jól éreztem magam! Remélem nem voltam egyedül.
A fogyasztásom 5,9l/100 km.
Jó éjt mindenkinek!
Sajnos, nem örömmel, hanem szomorúan üdvözlök mindenkit.
Nagyon rossz nap volt a mai hírek tekintetében. Remélem, mindenki nagyon vigyáz magára. Laca és én is majdnem áldozatául estünk az ilyen faszbarom autósok egyikének. Talán a szerencse és a lélekjelentlétnek köszönhető, hogy mindketten írhatunk. Teljes szívemből sajnál Pistát és azokat a motorosokat, akiknek ilyen csúnyán ér véget az életük, egy gyökér köcsög ember hibás döntése miatt. Csak kerüljek össze egy ilyennel, a kezeit a hátába szúrom.
A szél elvitte a pleximet. Ennyit a 100e -es bukóról.
Kykee, hazaértél egyben?
Szerintem a baleset okozója jobban jár, ha nem éli túl.....
Igazad van Laca, úgy gondoljuk, hogy velünk nem, max másnak a hibájából... az eredmény miatt ez gyakorlatilag édesmindegy kinek a hibája...
Örülök, hogy megismertem tarkát és barátait.
Nehéz minden szó.....
Nagyon sajnáljuk Pistát!
Én is hazaértem. Nekem 521 km lett a vége.
képeket egy kicsit később rakok fel
Badlac
Lennt voltunk a 71-en
Pisti volt sajnos,meg egy SV.