Nem unatkozik otthon vaki aki jönne vmerre gurúni,mer én nagyon mennék!
Úgy volt,h m1ek dokiho Kalocsára de megbetegedett!(v lehet,h neki is van mocc és elment inkább csapatni? )!1szoval ugrott a mai túrám!
Max megejtem a tegnapi etapot még1x!
abolcskei : ha lehúzod a jeladót,eltárolja hibának.villog az efi lámpa,más nem történik.viszont nem fogják tudni,mikor húztad le és mennyit gurultál vele.
Hol történt?Bennt a városban?
Mi lett belőle,adott betétlapot? Bakker én nem is tudom mit csináltam volna vele!
A lényeg,h neked semmi bajod,a többi +javitható!(csak kúvára bosszantó!)
Ma történt velem egy kisebb baleset. Elgörbült a kormány, a hátsó fék. Kicsit tovább tört a hátsó idomom. Szóval, nagyon örültem mindennek. A szitu annyi volt, hogy egy furgonnal az én sávomba hajtott valaki. Hogy elkerüljem a csattanást, fékeztem és jobbra döntöttem a motort. Talán ez lehetett a hiba, mert faszán el is dobtam. Kisebb csúnyaságoktól eltekintve (paripámat), engem sérülés nem ért. Kb. 30-40 -el mehettem. Faszi kiugrik a furgonból és mondja, hogy bocs. Mondom neki, oké, semmi gond, de bejött a sávomba. Nézi, és tényleg bejött vagy 40cm -t. A gáz az volt, hogy mindez kanyarban történt és ráadásul takarásba jött be a kisbusz. Mire észrevettem már csak a féket tudtam meghúzni és jobbra dönteni. Szal...., elkúrta. Nem kicsit, nagyon.
Eladó egy Suzuki GSR 600 k6 fekete színű, 6500km van benne!Megkímélt és hitel átvállalás megoldható!