Ja h te ma menté zegre?
Köszi a támogatást má 3an vagyunk!
1.Kykee(neki mind1)
2.Ricardo(neki jó minnél hamarabb annál jobb)
3.
4........
1253.Syrus(reméli,h mindenkinek jó mert nagyon ott akar lenni veletek a nyitó KLÁN TÚRÁN!)
Syrus! Én támogatom! Minél előbb annál jobb! Ancsa, ki akar kifúrni Téged? Ezaé csak hagyva van?
Persze, hogy senki nincs, ilyen ki*aszott jó időben mindenki mot.... ááá kizárt, dolgozik.
Túlvagyok az ezresen, marha jót mentem ma, egy kisebb kerülővel. Nem, nem volt gond. Összerakták rendesen
Na mizu sehol senki?
Gurultam 125km-t nagyon sirály volt!Elmentem az A2-en Rétság felé(Lacáékkal már mentem arra korábban)Király az út minősége,és nadon f@sza kanyargós!Mentem is két karikát !
nem lettem géeserres
kicsiny topicom már majd 16000 hozzászólással
grat .
Köszi a támogatást má 3an vagyunk!
1.Kykee(neki mind1)
2.Ricardo(neki jó minnél hamarabb annál jobb)
3.
4........
1253.Syrus(reméli,h mindenkinek jó mert nagyon ott akar lenni veletek a nyitó KLÁN TÚRÁN!)
LÉCCI
A sok álomkóros...
Syrus! Én támogatom! Minél előbb annál jobb!
Ancsa, ki akar kifúrni Téged? Ezaé csak hagyva van?
Persze, hogy senki nincs, ilyen ki*aszott jó időben mindenki mot.... ááá kizárt, dolgozik.
Túlvagyok az ezresen, marha jót mentem ma, egy kisebb kerülővel. Nem, nem volt gond. Összerakták rendesen
Gurultam 125km-t nagyon sirály volt!Elmentem az A2-en Rétság felé(Lacáékkal már mentem arra korábban)Király az út minősége,és nadon f@sza kanyargós!Mentem is két karikát !
LÉCCI!LÉCCI!
Jó kibattok velem mindig ! Teleírkáltok10-20 oldalt(me aludni má nem divat!),oszt olvass "p@raszt"!Alig győzöm!
FIGYUMÁ MINDENKI MOST AKKÓ NEM LENNI JÓ 1 HÉTTEL KORÁBBAN LENNI ÉVADNYITÓ KLÁN TOUR?
LÉCCI,LÉCCI,LÉCCI!?
Jóátvágyat!
Mi a ebéd: máglyarakás!
Sehol senki,vagy külön systemre aktualizálódtatok?
Hónap taller!Lehet kigurulok,mert kutyukával menek!
valami közeli csajt keress,a végén csődbe mész!