Ki beszél véletlenről?
Olvassál már rendesen!
Mondom, ennyi plusz szokott maradni a hordóban!
208 literhez képest a 2-3 liter kb. 1% , ami simán benne van a tűrésben.
A sörösüvegeket, üdítős flakonokat sem töltik meg hajszál pontosan ugyanannyival!
Figyelj, ha nagyon akarnak úgyis átbasznak! Mégha látod is mit csinálnak!
A vw szervizekben sörcsap módon folyik az olaj, ami egy másik helységben telepített sok száz literes tartályba van kötve.
nem, nem , én csak olyan helyre járok ahova be engednek / a vw-nél jól csinálják mert van egy üveg fal a szervíz és a várakozó között és mindent látsz , a nejem lupo-ját szeretem is ide vinni !
Mindeki ilyen szervíztapasztalatokkal van "megáldva" ?
Sajnállak bennetek, de akkor ti választottatok rossz szervízeket, ahol ilyenek történnek!
Nekünk 2-3 liter plusz marad a hordóban, amikor papíron kijön belőle a 208!
A hordó töltésénél sem ml-ben számolják ki a betöltött mennyiséget!
Én az ilyen ügyfeleknek azt mondom, hogy ha ennyire nem bízik meg bennem/bennünk, akkor egyántalán miért jött ide? Akkor az elvégzett munkában sem bízik meg....
Tehát el lehet ballagni!
Aztán majd ott b@sszák át a fejét, ahol megbízik mindenkiben vagy a "jó" haver, aki megcsinálja neki....
Nem feltétlenül kell mindenkiről azt gondolni, hogy csalnak, hazudnak, átb@sznak!
Ez nem ma kezdés kérdése....
Sok helyen (nálunk is) nem tartózkodhat műhelyben ügyfél!
Ez nem azért van mert az ilyen helyeken átb@sszák az embereket, hanem azért mert ez munkavédelmi előírás!
Szakmabeli vagyok, abolcskei!
Én tudok venni olajat olcsóbban és tudok Suzuki szervízt, akik vitt olajjal is megcsinálják a szervízt!
Én hordóból veszem az olajat a cégnél! 208 literes Castrol.
a seat-nál jártam úgy hogy a recepcionál a literes pdtdi castrólt mutogatták 6500 ért , a műhelyben meg egy ütött-vert 60 literes hordoban állt a szivatyú amiből töltötték volna !!! persze nem kellett nekik !
Mondom, ha át akar, át is fog b@szni, ha nézed, ha nem!