Háát , pedig így van , kérdezd meg a barátodat , bejön az új teherautójával , leosztja nekem a lapokat , hogy ezt ide pakold , azt oda pakold , elmegy kávézni , visszajön , megnézi , hogy mindent bepakoltam a kocsiba , néha ad egy százas jattot , aztán megy a boltba ! , ,
Ha fiú lett volna akkor minden kiderült volna időbe , mert Én ragaszkodtam a Márton névhez, így, h lány lett a Paráék döntöttek a Vivien mellett
Aprópopó: boldog névnapot Vivien picit csúsztam vele, de talán belefér
Egy tünnndér a srác , tuggya mennyit számit a bariság , nézd meg, aszonta enyém lehet a motorja és tessék, még fizeti is Tudod mi kisjövedelmű, közel földönfutó külvárosi eladósodott hentesek nm vagyunk abban a helyzetben, h motorozgassunk Gondolom azt se tudtad, h az Én barátom lízingelte az SV-t is,bizony! Sőt, volt amikor a kúton még a benyát is Ő rendezte bele, kajás egész napos túrák előtt leosztotta a málnát, h legalább a kajámat magamnak fizessem és ne tünnyön fel, h ruppótlan vagyok, hát ilyen az Én (Mi) barátunk
Valahogy meg kell hálálnia, h helyette csináltam gyereket
Nem mehetsz a hayabuxával , mert úgy összehokiztad az ülést örömödben , hogy végre MOTORON ülhetsz , hogy a Kufárral huzatot kellett cseréltetni , mert nem bírtam lemosni róla !
Ja , egyébként azért sem , mert a nyáron szereztem neked egy busát , és azt mondtad , hogy 270-nél már féltél , úgyhogy maradjunk annyiban , hogy mehetsz a robogómmal egy kört , az csak 7 lovas nem fogsz félni rajta , de ezt is csak akkor , ha lefényezteted az Alfival nekem karira , mert megérdemlem ! ,
Aprópopó: boldog névnapot Vivien picit csúsztam vele, de talán belefér
Valahogy meg kell hálálnia, h helyette csináltam gyereket
Képzeld a Para lefényezteti a robogómat ajiba , karira .
És ezt magától ajánlotta fel nekem ! ! ! , , ,
, , , ,
szorri Krisz, debepunnyattam tegnap, fáradt voltam, azért nm karcolgattam ide , de természetesen bármikor bármiről szivesen komzultálok veled, veletek
Nekem nem frissítő a reggel , mert itt vagyok a klotyóba !
Ja , egyébként azért sem , mert a nyáron szereztem neked egy busát , és azt mondtad , hogy 270-nél már féltél , úgyhogy maradjunk annyiban , hogy mehetsz a robogómmal egy kört , az csak 7 lovas nem fogsz félni rajta , de ezt is csak akkor , ha lefényezteted az Alfival nekem karira , mert megérdemlem ! ,
Megyek is ki a kertbe ........................................
Nagyon frissítő reggelre ébredtem Szolnokon