Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Para! Csak szólok, hogy, ha oktatás van, akkor a haladási irány fordított, jobbról balra, mert a ring így tudja biztosítani a balesetmentességet! Így nem rohan bele a pályázó a bukótérben lévő "tanulókba", ha besokal e célegyenes előtti kanyarba! Továbbá 13 óráig, - 8.-án, - délelőtt pályázást fognak oktatni egy másik csapatnak!
Figyelj oda, nehogy gond legyen!
sajna megint kedd-szerda legalább hétfő-kedd lenne, akkor 1 napot okosíthatnátok
8.-án ringen leszünk egy páran,,,,,,,,,,,,,,,,,,
üDV A kLÁNNAK!
sZEPTEMBER 7 ÉS 8! mEGINT LESZ www.vezetestechnika.tommot.hu a Kakucs ringen! Érdekel valakit? Gondolom, nem igazán!
talán napot úri barátom
jóreggelt a többi 7 alvónak is
Jó reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
az útra kelőknek és a korán kelőknek jó utat
reggelt

kényelmes bizony, utas jobban szereti a nunigát miatt ugyanis az eleje magasabb még ha nagyon nem is látszik, fékezéskor nem csúszik előre valamint kellemesen puhább is.

kesed bátran Oldklut-/alias Kufircbát/ és megoldja neked
én 10kor elindulok fel. remélem összefutunk megismersz majd. szép piros GSR-em van
rajta vagyok az ügyön
Drágaságom! Ne feledd a 7 és 8.i dátumot!
csak ügyesen, okosan vigyázzatok magatokra
nem tudom. mi megyünk az biztos. én meg én meg én ... Gino! lehet h Anett is jön
ki megy még a Mátrába
korán keltettek de nem volt rossz
szijja
hazai páya , korán kelt hőggyem
jóreggelt
én 10 körül indulok mátra felé aztán lehet h a salgótarján-cered szakaszra átmegyek
na összedobok 4-5 szendvicset, kitolom a garázsból a motort
és gyííííí....
és nem csak szép....
pont most akartam írni

Jó reggelt
www.tommot.hu oldalt nézd meg, meg az fndi, Gekko, Grkrisz ülését, az enyémről nem is beszélve!
fndi - Megkérdezhetem, hogy mennyiért csinálták Neked az ülésed? Én is gondolkozom egy ilyenen....! Kényelmesebb mint az eredeti? Utasnak nem túl magas? Mi a tapasztalatod?

Köszi