Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a lehetőséget. Igazából addig eljutottam, hogy lápa le konzol rögzít a lápavashoz. Egy problémám akadt, mégpedig az hogy a konzolban is és a lámpavasban is menetes furat van. Így nem lehet fixre húzni. És baromira idegesít, hogy béna vagyok. Én jelenleg nyíregyen lakom. Ha telefonos segítséget tudnál nyújtani, na az nagyon jó lenne. 20/9398188 (természetesen visszahívlak, hogy ne a te számlád pörögjön.)
Szia!

Én szívesen felszerelem neked, csak gyere el hozzám.
Majd ha Békásmegyerről a digikábel-en keresztül is elérhető lesz a honlap/fórum..... akkor.
Így, hogy nem jön be nekem az oldal..... nem tudok mit csinálni
He-he! Megint sziasztok!
Hayabusa 69 vagyok,VOLTAM.Kérésre töltöttem fel képet,és a további lehetőségeknél olvastam,hogy megváltoztatható a nick név.Mivel máshol már így szerepelek,hát megtörtént a váltás.
sziasztok !
kellene egy kis segítség.
beszereztem a gsr-re egy gyári mini plexit. használt, ezért nem kaptam szerelési leírást.
tudna nekem ebben vki segíteni?
előre is köszi
na jó akkor .......................................................................
.......................................................................
.......................................................................
...........
kezdem úgy érezni ki vagyok közösítve
a szolgáltató hibája h ki akarom magam dühöngeni mert elééééég hát nem hiszem. ez az én hibám hülyepicsa vagyok így is szerettek azért
nem műxik a link
http://inda02.indamail.hu/down...

Egy motoros barátomat így kezelték(le) a kórházba.
Segítség kéne neki!
ja hogy ODA! hmm....hát ha felírod a Fórumunkban is akkor persze....(hiszen azt olvasom...onnan tudom majd meg a Dolgot!)
Hova?
De te jösz? úúúúgyííííí?
Hmm......
akkor a szolgáltató hibája,de mi lehet az oka vajon? na ennek utánajárunk asszem!
Juszt is!
dühöngeni akarok a szabadszájban !
Testvír: Ginonak igaza van nem lehet megnyitni az oldalt (szolgáltató digikábal)
dolgozom egész nap zamárdiban
A fórumunkra nehogy beírd ugyanezt.....
Holnap elhozom a szarjaidat......
jut eszembe: ÜZENŐFAL?.....
Jó Reggelt Hétalvók!
Szombaton a Duna Plázában motoros nap, mindenféle dologgal.
Az összes márka kiállít és a hátsó parkolóban bemutatóznak.
Érdekel valakit?
Onnan meg lehet gurulni a 2/A felé!
de megkérdezem majd azért még tőle a napokban
idézem aki csinálta: húzd a faszodra a szarodat, többet ilyet nem csinálok. Ebben minden benne van. Mondtam neki én is hogy gyártsunk többet. Kerestünk volna egy kicsit. Sajna nem csinál többet.