Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azzal akarod emelni a bóóótban a színvonalat?
Francba, motort se tudoklopikáni
Vicc vóótz , de díjjazom a hozzáállást, az enyémet se gyepáhattya senki , me a tologatásályé is jár!
Gekko nem akarta elhinni, h Én políroztam a két kezemmel, meg egy darab pamut rongyal
csak köccsönbe lett vón,,,,,, de megtarcsuk, nemelado
Nekem kell egy első és egy hátsó emelő is... ha már ennyire nem tudjátok hova tenni..... nálam elfér.... aggyátok idefele mind!
Mátrába csak én és Ő mehet a motorommal senki más Ő meg nem te vagy úgyh bocsi
Én hazahozom a motorodat..................... Mátraházáról, csak előtte felviszem , itt lesz Érden, meellássuk hogy áll (ül) a csajomnak
Sziasztok
nőnapi buli az micsoda nem minden nap nőnap
elszúrták a szombatomat,nesze neked nőnapi buli
na léptem... bye all
Köszönöm hogy kerülgetted tényleg sorry
hurrááá......akko visszaviszem,eddig kerülgettük a hüjegyerekkel a boltban(bocsi Káj )
Szasz!
Sorry,de nem kell az emelő. Megoldottam
mááá hogyne érteném
nekem meg nem akartak nevet adni....... aztán kiegyeztek,hogy nevet kapok ,de vallásom nem lessz,nem keresztelnek meg...mondván,majd felnő és eldönti melyik Egyház híve lessz..... Hát megtörtént.......aki tudja az érti
az ezekhez képest dicsőség
Én majdnem Balázs lettem...
az lenne még szép Darázs Balázs
és még engem néztek hülyének mikor megszületett a fiam és aszondtam hogy Bendegúz lesz a neve...ez így volt,azt mondták olyan nevet adjak neki amivel együtt lehet élni egy életen át
de nem bántam meg,imádom azt a nevet,a gyerek is Bendegúzos
viszont Kolompár van egy pár a környezetemben...és kicsi a világ,de Pamela is van köztük meg Brandon,Ronaldo meg mittudom én még kik...csupa kiskölök...hiába...Oroszlány...
Lakatos Marlonbrandó
Szerintem is kamu...
mondjuk a többi is
Galambos Tarzan ....ez nekem hihetetlen