Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam én,és annak a hangjától beszarsz!
Szia !Nekem van!702564013 ha érdekel
de, keresd a Kykee t!
joreggelt midnenkinek. nincs valakinek eladó sport kipufogoja gsr-hez? előre is köszi
jóreggelt a főnöknőmnek ma megint baszogatós napja van klassz nap elébe nézek
Jó reggelt!

Nopara, ha elaludtál húzzál bele, mert késésben vagy....
joccakat
"A Pest rá van kasírozva a földgolyóra aszfaltbetonnal!"
Na jó éjszakát! Ennyi pont elég volt belőletek!
Nem!
Mindent magába foglaló, tömör és egyértelmű válasz.
Ami azt jelzi, hogy az elhangzott többszörösen összetett mondatban, helyenként kérdésként felismerhető szókapcsolatok által válaszadásra ösztönzött tartalomra teljes mértékben kielégítő megválaszolása.
Fogalmazás 1-es! Milyen válasz az egy többszörösen összetett mondatra, hogy NEM?
nem is hőerőmű hanem gyíkerőmű
Te nem is aludni mész, hanem az éjszakai melóba.... a hőerőműben nyomod reggelig..... csak bent sétálgatsz a reaktorok között és izzik minden, olyan meleg vagy..... mennyit spórolnak ott, mert nem kell fűteni.....
Te meg ez:
(nézd csak meg mekkora vagy...... csak ilyen NAGY felbontásba fértél el)
jó éjt (azért egy hőképkamerapusztulást megnéznék,amikor rátokirányítanál az eszközt,kiégne az érzékelője ,az tuti)
na csumi nyomik
ezek vagytokk ti
mikor voltál te hetero? A dajka azbesztbe öltözve emelt ki a méhből te sugárzó te
Szövegértés..1-es
Nem arra mondta, hogy NEM, hogy nem homokos, hanem hogy NEM bassza a csőrét a hetero jelenléted! Ééted?
biztos megbántad......
Rendes tőled (bár nem kértük), hogy leírod az esti csatakiáltásod, amit mondasz mielőtt az ágyba mész a pustikhoz.....
Te Ne magyarázkodj,Temár beismerted,akko most minek?.....
cummancsátok le egymást,hamár így összehordta a szél a mocskot...... jó homokozást
Nem.