Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még a téli álmot alukálja ,,,,,,,,,,,,,,
sasszemű
"lehúgyozós szmájli" és ennyi
Ezé+ szerzek neked atbdre egy gurulós ágyat a János H traumatológián
Ebből még bajod is lehet 5437 x , na most állyá föl, aztmondtam most, még3219 x , beledbe-arcodba taposós smile, melledrehugyozós smile, na részemről nincs harag
Jó az a felirat az asztalon lévő táblán.... "Magyaros menü"
Húzok dolgozni
Szeva Para Papa
rejtett felvétel mi? nesze!
Na szép napot!
( )
Ezek meg "egyáltalán nem parasztok" vasárnap délelőtt egy fővárosi benzinkúton........(ez az egyik bosszúm a vidijójé)
Totor,Te is nyugodj meg,nem szándékozom Helló Kítty kipuffot a géeserre,külömben is ilyen proli mukinak,mint én max a MelóKitty passzolna.....
A vidijóé még számolok majd az elkövetőkkel
a Macinak meg adjon valaki egy lassítót,állandóan azt hiszi,hogy Róla beszélek......ha a tömegben sétálva azt hallja valaki,hogy kiáltanak,hogy BUZÍÍÍÍ!,nem feltétlenül kell odafordulnia,feltéve persze,hogy nem érintett..... Nem kell minden betümet kötekedésnek venni..... ....(előbb össze kell rakni szavakká...
gyere
Lehet átnézek
Basszus, tegnap elemeire bontottam a cilindereket, subickolás, majd este (száradás után) összeszerelés , na ne tudd meg, Én már azt hittem, h összement a mosásba, v megdagadt,v nem is ide való , húúúúú mit coptam velük , de kész van
szia Pityesz
HI. Szia Gekko. Annyira nem remegek a telefon miatt. .
Felforgattam az egész lakást nem találom a GSR forgalmiát
Még a garázs hátra van.
nálam semmi,,,,,,,,,,,,,,,,,, el viszem a kislányom suliba,oszt fél 3-kor megyek érte nem tom a mester jön-e melózni
Szia , mi a progi mára tesám
jó reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bocs Gini, szia!
A gazdálkoggy okosan papirpénzeit nekem sem sikerül a közértben elsütni , lehet, h saját magamat kénebeszivatni a húsboltban vele