Ebből még bajod is lehet 5437 x , na most állyá föl, aztmondtam most, még3219 x , beledbe-arcodba taposós smile, melledrehugyozós smile, na részemről nincs harag
A vidijóé még számolok majd az elkövetőkkel
a Macinak meg adjon valaki egy lassítót,állandóan azt hiszi,hogy Róla beszélek......ha a tömegben sétálva azt hallja valaki,hogy kiáltanak,hogy BUZÍÍÍÍ!,nem feltétlenül kell odafordulnia,feltéve persze,hogy nem érintett..... Nem kell minden betümet kötekedésnek venni..... ....(előbb össze kell rakni szavakká...
Lehet átnézek
Basszus, tegnap elemeire bontottam a cilindereket, subickolás, majd este (száradás után) összeszerelés , na ne tudd meg, Én már azt hittem, h összement a mosásba, v megdagadt,v nem is ide való , húúúúú mit coptam velük , de kész van
(
a Macinak meg adjon valaki egy lassítót,állandóan azt hiszi,hogy Róla beszélek......ha a tömegben sétálva azt hallja valaki,hogy kiáltanak,hogy BUZÍÍÍÍ!,nem feltétlenül kell odafordulnia,feltéve persze,hogy nem érintett.....
Basszus, tegnap elemeire bontottam a cilindereket, subickolás, majd este (száradás után) összeszerelés
Felforgattam az egész lakást nem találom a GSR forgalmiát
Még a garázs hátra van.