hülyemajmok!
Köszi,hogy osztoztok az örömömben!
Igazán felemelő érzés olvasni ezeket a hozzászólásokat......
Királyok vagytok!
Amúgy ki lett takarva az a rész.......
Mi a retek vaa? Ide is felírommá:
Na nem kő befosni ha beírokide..... !
Közölném,hogy semmiféle harci kiképzésben nem részesültem,semmilyen küzdősportot nem űzök,és nem tudom lefutni a maratoni távot (mondjuk a 100 méter sem biztos.. ..,cserébe sérült a gerincem,nem is kicsit a kb 15 évvel ezelőtti balesetben,a közelmúltban meg leszakadt a ujjam(de visszavarrták!) ,tehát max 1 kézzel tudnék ütni.. ..... TEHÁT nem kell azonnal eltűnni innen amikó beugatok ,vágjátok gerlék?
Muszájvót ide is bekopiznom,mert ugy tünik,elkúszik innen mindenki amikor beugatok......
Köszi,hogy osztoztok az örömömben!
Igazán felemelő érzés olvasni ezeket a hozzászólásokat......
Királyok vagytok!
Amúgy ki lett takarva az a rész.......
Megkérdezhetem, hogy a féktárcsa felvekvő felületéről hogy lesz eltávolíta a szinter?
Utoljára 3 hete! Pöcc-röff
Jó munkához idő kell
Na nem kő befosni ha beírokide.....
Közölném,hogy semmiféle harci kiképzésben nem részesültem,semmilyen küzdősportot nem űzök,és nem tudom lefutni a maratoni távot
Muszájvót ide is bekopiznom,mert ugy tünik,elkúszik innen mindenki amikor beugatok......
Burkolt felhívásban jeleztem, hogy ismét esik a hó és ha nem lapátolsz, akkor nem tudsz kimenni és megsimogatni a hayabusa-t....
Én az imént melegítettem fel a kutyulit..... olyan jó volt ülni rajta és hallgatni...
HÁNNNOOOORMÁÁÁÁLISS VAGY?
de a kocsit is takarítsd le...