Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúú Gekko, most majdnem írtam valamit a fékkel kapcsolatban.... Szétrobbantál volna rögtön....
hülyemajmok!
Köszi,hogy osztoztok az örömömben!
Igazán felemelő érzés olvasni ezeket a hozzászólásokat......
Királyok vagytok!
Amúgy ki lett takarva az a rész.......
minek neki fék, csak letámasztja a bolt elé
jó kérdés én is kiváncsi leszek,hogy hogy fog felmenni a tárcsa lehet hogy fel sem teszi,,,csak gáz
ha nem remegne a kezed fotózás közben az jó lenne,meg éles is,,,,,hogy milyen lett most meg nem látszik,meg nulla fény
Üdv!
Megkérdezhetem, hogy a féktárcsa felvekvő felületéről hogy lesz eltávolíta a szinter?
Ez meg gyári
Szinterezés volt,előtte homokfúvás
eloxáltattad?
gyöngyház-ezüst
mindenkinek viszket a tenyere
Én is ma járattam meg a kutyulit
Utoljára 3 hete! Pöcc-röff

Jó munkához idő kell
Mi a retek vaa? Ide is felírommá:
Na nem kő befosni ha beírokide..... !
Közölném,hogy semmiféle harci kiképzésben nem részesültem,semmilyen küzdősportot nem űzök,és nem tudom lefutni a maratoni távot (mondjuk a 100 méter sem biztos.. ..,cserébe sérült a gerincem,nem is kicsit a kb 15 évvel ezelőtti balesetben,a közelmúltban meg leszakadt a ujjam(de visszavarrták!) ,tehát max 1 kézzel tudnék ütni.. ..... TEHÁT nem kell azonnal eltűnni innen amikó beugatok ,vágjátok gerlék?
Muszájvót ide is bekopiznom,mert ugy tünik,elkúszik innen mindenki amikor beugatok......
lehet velem van a baj de én nem simogatom
Akartalak?
Burkolt felhívásban jeleztem, hogy ismét esik a hó és ha nem lapátolsz, akkor nem tudsz kimenni és megsimogatni a hayabusa-t....

Én az imént melegítettem fel a kutyulit..... olyan jó volt ülni rajta és hallgatni...
áá,engem nem tud innen elzavarni
Alig van itt ember,miért küldöd el Őket is?
HÁNNNOOOORMÁÁÁÁLISS VAGY?
nekem erre nincs időm
link nem értem miért nem elérhető....
Hát így

de a kocsit is takarítsd le...
megmutatod hogyan is kell?