Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó. a következő lépés h majd akar egy igazi motorost is
A motoros cuccok a lényeg . Végre rávettem , hogy akarjon igazi motoros szerelést .
Egyébként miből is maradtam ki ? , ,
szerencséd h nem öreganyádnak szólítottad
... kevésbé beöltözve jobban néz ki
hú de rámtört az édességhiány muszáj útbaejtenem egy cukrászdát hazafelé
maci ! most mi van megláttad az árnyékod és még 8 hétig tart a tél
Jól néz ki a vénasszony ?
Szia !
semmi sem lehetetlen mikor elhoztuk az ex gixxijét gyárilag teleragasztották az idomokat figyelmeztető matricával na mire azt leszedegettem. az volt a türelemjáték de a felnicsíkot feltenni is az ám
Motoros Csuporka ! , ,
Hello mindenki ! .....
Köszi! Nekem a felnicsíkod jön be nagyon, raknék az enyémre is egy ilyet, csak van egy kis gond, mert ami most nekem rajta van az fényvisszaverős, és képtelenség leszedni.
na ezt megdumáltuk
kykee nem baj ha kis időre leteszed a motort. most még nagyobb felelősséggel tartozol lesz mi kiváltsa a motorozást
kellemes délutánt ! most már itt is nyugi van. a főnökömék 2 órán keresztül üvöltöztek egymással. klassz volt
szia ! tetszenek a fotóid az adatlapon
Hát az biztos hogy leszophatnak,bő nyállal
Mert ami itt megy az embertelen!élni nem hagyják az embert,mert ez így nem élet,hogy mindent meg kell hogy vonj magadtól,hogy éhen ne dögölj! és persze a sárga cetliken is,csak nő az összeg,mint a gomba
vizgsával megállt 310000be,,,, megint leszophatnak
nem,,,múltkor is megállítottak,,,,kicsi dumcsizunk,érdeklődnek,kié,mié,azt tipli,,,, azt is csak azért mondták,hogy paráztassák az embereket,hogy ne vigyék ki az országból az autókat,,,de viszik mint az állat,,,,sokakanak elég volt ebből a pofátlan rablásból,ahogy nekem is,,,,,azt a pént a családra költöm,,,ezzel senkinek nem okozok kárt,de legfőképp nem magamnak,,,,oda megyek ahova akarok,mert tagállam,,,,szopjanak le,,,mi az hogy az eun belüli autót csak magyarországon kell regisztráltatni mégeegyszer?mi ez?ha egyszer már regisztrálva van,akkor nálunk megint,ráadásul 300000ért?ha lenne 15-vagy 30,azt megérteném valamleyest,de ezt nem,,,nekem a bmw autóstól,forgalombahelyezéssel,rendszámostúl,vizgs
nem félsz attól, ami anno a sk rendszámos kocsiknál volt, hogy baszogatnak majd miatta?
Sk rendszámmal ilyen nem fordul elő,,, meg szinte ingyen motorozol,annyira olcsó a biztositás,,,,amit eltankolsz egy szeonban,meg amit a motorra költesz,,,nem teljesítményaadó,meg baromságok tömkelege,ami igen scak lehúzás szagú,,,,,továbbá hova tűnik az a sok pénz,mert én sehol nem látom befejlesztve a jókurvaanyját ennek a tolvaj kormányak,,ideje lesz már elkotródnia Bajnai Gordon és társai Kft,menjetek a kurvaanyátokba
Repsol 1000
jaj dehogy, isten ments! csak már előre félek a szezontól, egész nyáron remegő gyomorral nyitom a postaládát, hogy van e benne gyorshajtás levél
köszönjük,,,,ha nem is lesz motorom,de ha nagyon mehetnékem lenne,akkor az asszony odaadja az ő gsrjét,,,,de az már nem olyan,meg nem szeretném,ha annak baja lenne,,,,meg egy jó kerót sem csinálhatnék vele,mert megígértem neki,,,,az övé lány motor,vigyázni kell rá,,,kutyuli meg vasbulldog,,,ő ezt élvezte és bírta is,,,,,,,,,,meg a BMW 730i közel megadja azt a filinget erőre és sebességre is
Sajnálattal hallom,hogy egy időre abbahagyod! de a család az első!ha így nem megy,majd megy úgy!
A picihez meg nagyon nagy gratula!
Köszönöm az infókat! nagy segítség volt!
MotoPityu,én február végén érek haza,utána hívlak!remélem még lesz akció
Fndi,persze előtte csörgök nekik,és majd rád hivatkozom! a számot mentettem és köszönöm!