Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Börsön is szakad a hó.......ha nem lenne minusz akkor csak eső lenne
5 cm körül lehet már.......
Elég "mókás" a jég a hó alatt.....

Hoji, gyere KV-zni..... jöhetsz motorral is, víz tuti lesz!
Érden is hullll rendesen...
itt meg rendületlenül ...
itt szakad rendesen
Bp. 3. ker....2+ cm a hó és szépen, nagy pelyhekben hullik...

szánkóval, ott vannak úgyis jó kis dombok
gyors?mert még fiatal vagyok szombatra nem akarok nagy havat hogy megyek akkor Gántra?
igen, gyors vagy

szépen szakad itt a hó, tök jó lesz a letaposott jég tetejére
nálunk hó is esik,szél is fúúúú szar az egész
de én írtam

besszus 15 percel ezelőtt csont ugyan ezt akartam irni
szar a hideg szél nélkül de széllel mégszarabb jobbulást
Szia !

Köszi , javulok , de tökéletes sosem leszek

Időjárás nem változott a 7en. Száraz hideg , szerencsére szél nélkül
Szia Tybee!

Jobbulást!
Időjárás Szolnokon?
Jó Reggelt !

Főzöm a teát , csak sikerült megfáznom

Én nem szoktam indítani a GSR-t , részben lustaságból

Jó és meleg helyen van , majd ha indítom 6.-ban forgatom a hátsó kereket és utánna indítom csak .
Én is úgy tudom több szakitól hogy a hideg indítás okozza a legnagyobb kopást.+ az olajat is fingatja .

Forr a víz , jöhet a tea
hát akkor én is megyek!reggel munka
Jó éjt nektek!
Ma nincs az a nagy pörgés,mindenki alcik már?
Köszönöm a gyors választ!ari vagy
Képem még nincs róla,de mindenképp teszek ha lesz!
A motor az emelőn van,így a gumi épp marad!csak ettől a fagyásos dologtól féltem!
Üdv! Egy képet küldhetnél a gépről.
Há nem memmontam, h jön a Gino
Szia!

Gyárilag fagyálló hűtőfolyadékkal töltik fel a motort. A fokát nem tudom.
A fagyálló nem csak a hideg miatt kell/van benne, hanem a hűtőfolyadékkal érintkező forgó alkatrészek -vízpumpa- stb. kenését is biztosítja.

Az, hogy néha beindítod és felmelegíted, majd megint visszahűl mínusz fokra.... hát talán jobb, -de ne kérdezd mennyivel- ha nem csinálod ezt. Minél többször indítod és melegíted, annál többször történik hidegindítás... ami ugye a legkárosabb egy motornál és akkor van a legnagyobb kopás. Ha ez a tudományos magyarázat annyira nem izgat, akkor indítsd kedvedre..... Ritkán, de én is beindítom.

Ha nincs felemelve emelővel, akkor inkább tologasd néha ide-oda, hogy ne mindig ugyanazon helyen érintkezzen a talajjal a gumi, ne egy helyen legyen állandóan a súly/terhelés.

Ja és gratulálok! Nem fogod megbánni a döntésed....
Üdv köztünk
Grat a motorhoz, Én nem vagyok egy műszaki zseni,de Gino biztos elmongya neked a tutit 5 percben!
Sziasztok fórumozók!

Bele-bele szoktam olvasni az itt folyó beszélgetésetekbe,és rájöttem hogy egy nagyon jó csapat vagytok!Gratula hozzá
Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot!
Megkaptam az álommotort,persze hogy Gsr!
Az után érdeklődnék hogy kell e tölteni bele fagyállót télire,vagy mikor kiadják van e benne?vagy egyáltalán nem is kell bele ilyesmi!
Elég hideg helyen van,ahol akár a -8,-10 fokok is röpködhetnek nem szeretném ha valami baja is lenne a drágámnak!
Néha beindítgatom és felmelegítem!persze akkor kerülök is vele egyet jót tesz e neki ez,vagy inkább hagyjam csak úgy állni míg beköszönt a tavasz!
Köszönöm a válaszokat! 1 újabb márkatárs!