Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyél!
Jó estét..... éhes vagyok
ce la vie

Basszus min múlik, kqrva életbe
a cég bankszámláját az segít akkor nézem a sajátomat is
Nézzed erősen
ez most nem rajtam múlik. meglátjuk.
Hoji,ne csinálj programot szombat délutánra, ott a helyed Gánton
Sajnos Én vszleg nem leszek ott, egyéb elfoglaltságom miatt!
Vannak megoldásra váró dolgaim amik kizárják a jelenlétünket szombaton, nagyon sajnálom, de ezuttal kimaradunk a kajálásból!
Higgyétek el szivesebben ülnék le ahoz az asztalhoz, mint ehez, ahová le kell majd!
Miva
Na jó, akadnak túlélők!

Jóettét
Kihaltak innen a mutánsok és a pustik!
Már csak ketten maradtunk!
akkor átugrom Tatára,van egy kis munkám még
persze megint sehun senki
Idióták!
Kihalófélben lévõ mutánsok fóruma!
Mivan?
Gyerekért voltam bölcsibe, aztán sokat buszoztunk... most értünk haza, de most meg játék van... vacsi készítés, aztán fürdés...stb.

Azt még nem is mondtam el a egyedi és különleges pusti Gekko-ról, hogy felbukkan kisebb, nagyobb csoportosulásokban, megtévesztően barátságos (főleg az azonos neműek irányába), tehát csak óvatosan szabad közel engedni! TILOS neki hátat fordítani! Mindenki a saját érdekében tartsa figyelembe a leírtakat....... Hihetetlen mire képes ez a kihalás szélén álló mutáns Gekko....
KikkiDínó, vagy DínóKikki
Nagy csönd,HÁT PERSZE HOGY BELETALÁLTAM!
Mért van olyan érzésem,hogy Tisztelt személyetek,valahol valamilyen módon összefonódik? Rokonok vagytok tán,hogy kötelességeteknek érzitek a személyem elleni támadásokat?
Homo-létetek vagy nemlétetek nem hoz lázba,sajnálattal vegyes undorral tekintek a szánalmas és egyben gusztustalan megjegyzéseitekre,kis nyomigyerekeim!
Mindazonáltal Nektek is kijár egy kis szeletkéje a tiszteletemnek és szeretetemnek,alapból,tehát merőben értelmetlen dolog a nemi másságotokat hangsúlyozni!
Kijavítottam!
Mért van olyan érzésem,hogy Tisztelt személyetek,valahol valamilyen módon összefonódik? Rokonok vagytok tán,hogy kötelességeteknek érzitek a személyem elleni támadásokat?
Homo-létetek vagy nemlétetek nem hoz lázba ,sajnálattal vegyes undorral tekintek a szánalmas és egyben gusztustalan megjegyzéseiteket,kis nyomigyerekeim!
Mindazonáltal Nektek is kijár egy kis szeletkéje a tiszteletemnek és szeretetemnek,alapból,tehát merőben értelmetlen dolog a nemi másságotokat hangsúlyozni!
Szia!

Én megmondtam, hogy hirtelen és váratlanul támad....
Szasztok!
Nálam felbukkant,de addigra már késő volt,,,,,,,a szemem behorpadt ,úgy leszívott
.......hmmm......egyre értékesebb leszek.....