Szia
Szia mindenki
Nem leszek sokáig, csak visszaolvasok, enyém a gyerkőc, anya kikapcsolódik a kolegalányokkal! Rég vártam erre, h a srácom az Én vállamon aluggyon el!
ÁÁÁ ez mán GUT ! ZER GUT !
Akkor hányan is gurulnánk? Gondolom motorolnánk és mint mútkor túra is lenne egyben.
És lehetne egy évadkezdő túra is akár....! HÉ TÖBBIEK MIT SZÓLTOK ?
Sajnos a holnap tuti nem jó... ma este buli, így a délelőttöm oda, a délutánra pedig már elígérkeztem. És szánkóm sincs, nem vagyok családos ember. De ez legyen a legnagyobb probléma... tényleg ezer éve nem csúsztam, jó lenne.
Ja, és áprilisban irány ugrani szlovákiába, Viki a barátjának ezt ajándékozta karácsonyra. Ő is akar, én is és még 3 barátom pluszban... győzd meg a családot, hogy neked is kell. Aztán a csoportos kedvezményt is elintézzük.
Vigyázz mert lassan Kykee átveszi a boltodat is! Ma a CBA-ban volt dolgom, benéztem Gekkohóz és Kykee-t láttam a pult mögött először. A két nemnormális, jó volt látni a hülye fejeteket!
Hali, nekem is ilyen típus van, a Superzone-ban vettem, amikor még a plázában voltak, 20eft körül. Én meg vagyok vele elégedve, de azért próbálj fel több márkát is...
Találtam a Zandonáról egy oldalt és elég sok féle-fajta van 12-20e között. Az a baj hogy az webáruház,ezt meg nem ártana felpróbálni
Te hol vetted a tied Próba nélkül nem merek rendelni
ezt a Gánt-dolgot nem beszéltük meg konkrétan,igaz?most akkor mi lesz?én mindenképpen megyek max. eszem egyet egyedül csak mert jan.30 az a jövő szombat és minnyá itt van
Szia mindenki
Nem leszek sokáig, csak visszaolvasok, enyém a gyerkőc, anya kikapcsolódik a kolegalányokkal! Rég vártam erre, h a srácom az Én vállamon aluggyon el!