Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Szia mindenki
Nem leszek sokáig, csak visszaolvasok, enyém a gyerkőc, anya kikapcsolódik a kolegalányokkal! Rég vártam erre, h a srácom az Én vállamon aluggyon el!
Jééé ilyen van nekem is! A superzone-ban is lehet kapni 17 ezerért Elégedett vagyok vele, tök jó!
ÁÁÁ ez mán GUT ! ZER GUT !
Akkor hányan is gurulnánk? Gondolom motorolnánk és mint mútkor túra is lenne egyben.
És lehetne egy évadkezdő túra is akár....! HÉ TÖBBIEK MIT SZÓLTOK ?
Sajnos a holnap tuti nem jó... ma este buli, így a délelőttöm oda, a délutánra pedig már elígérkeztem. És szánkóm sincs, nem vagyok családos ember. De ez legyen a legnagyobb probléma... tényleg ezer éve nem csúsztam, jó lenne.
Ja, és áprilisban irány ugrani szlovákiába, Viki a barátjának ezt ajándékozta karácsonyra. Ő is akar, én is és még 3 barátom pluszban... győzd meg a családot, hogy neked is kell. Aztán a csoportos kedvezményt is elintézzük.
Tomi..... Ok! Holnap ?
Apropó! Szánkód van ?

Ja és itt mindenki ! Egy laza csapatcsúszás ? Bárhogy...bármin Bárkin !
Vigyázz mert lassan Kykee átveszi a boltodat is! Ma a CBA-ban volt dolgom, benéztem Gekkohóz és Kykee-t láttam a pult mögött először. A két nemnormális, jó volt látni a hülye fejeteket!
Te összetörted magad a snowboardon, azért nincs rólad kép?
Egy szánkózásban benne lennék majd valamikor!
Hali, nekem is ilyen típus van, a Superzone-ban vettem, amikor még a plázában voltak, 20eft körül. Én meg vagyok vele elégedve, de azért próbálj fel több márkát is...
igen....... de velem nagyon köcsögök voltak..... egy ilyen magas, vékony "túl okos" gyökér.....
Asszem ez lesz az!
OK megvan,így már tudom
Szia!

A Gekko művektől nem messze, Ha az M1/M7 felől mész akkor a körforgalomból jobbra ki és pár méter balra...... nem jut eszembe az üzlet neve.
Szia henti! Rég láttalak
Nem semmi! Gratula!
Remélem sikerül találni egy szépet és 'olcsót' a nyárra
Köszi Gino!

Találtam a Zandonáról egy oldalt és elég sok féle-fajta van 12-20e között. Az a baj hogy az webáruház,ezt meg nem ártana felpróbálni
Te hol vetted a tied Próba nélkül nem merek rendelni
szuper idő van,mi tegnap kiszánkóztuk magunkat egy időre
Üdv!
Ilyen időben mászkáltam ma Dobogókőn. Családdal,,,
csakis csizmával is így voltam,vaktába nem veszek meg semmit
e-bay -en keresztül elég nehéz felpróbálni.....

Előtte próbálj fel itthon olyat, amit szeretnél és utána vedd meg......
ezt a Gánt-dolgot nem beszéltük meg konkrétan,igaz?most akkor mi lesz?én mindenképpen megyek max. eszem egyet egyedül csak mert jan.30 az a jövő szombat és minnyá itt van
pedig én azt néztem ki Belőled
Mindent Én se tudhatok, lépek, innom kell a sokáig itt lakók egészségére, meg a tietekére is, jó mókát, csá!
Na ok!
Az lesz a legjobb, tegnap mentünk arra, ma sajnos nem.
Tiger-es teccik nekem de nagyon
ez a Samura? szamuráááj?