Olvastam Én is, pont azért megyek holnap, mindenki úgy van vele, hogy nem tapostattya magát agyon, aztán pont szellősen leszünk, egy próbát megér! 9 osztya, 1 hambi3 KV a körtéren aztán Shox
Autóval egészen Bogáncsig elmentem, motorral még nem voltam arra!
Kulturáltan egy kúton szerettem volna megálni, tudom most csalódást okoztam , de nem sikerült kihúznom a valamilyen parkig Omszki v mi az!
Odacsuriztam az árokba!
Zirc-Csesztnek, 2/a Rétság, nállam is ők a befutók, a két legjobb szakasz!
Eccer azon jöttem mint a marha hazafelé az SV-s Szlovák túráról, aszittem +tanultam motorozni , pedig csak nagyon kellett pisíni
para azon beszarna a gyönyörtől
nem régen voltram arra még csináltam is neki egy kis videót igaz a fényképező géppe lde azért nem lett rossz majd megkeresem
Én is, és remélem első a mecsekbe lesz! Sajna Mecseknádasdig szinte egyenes az út, de onnan Pécsig majd fel Orfüig , na az nem gyenge, igaz Gekko
Ha hazajöttél szépen írjad le, h milyen az út felfelé pécstől, mert másfél éve elég gyatra volt!
nem gyüttök át tbányára?
iszunk egy kávét, oszt jól nemcsinálunk semmit.....
Biztos azért mert háttal van felém a lámpa
de lehet hogy még holnap se lesz aktuális ez a gurulás
Már az elején a gondolattól, h behugyozhatok
Te nem jösz a Shoxba holnap
Nem lehet, már sötét van
Vlsznü, meglépek aShoxba, körülszaglászok
Látom kedvet is kaptatok a túratervezgetésnek
menjünk,menjünk,menjünk
Kulturáltan egy kúton szerettem volna megálni, tudom most csalódást okoztam
Odacsuriztam az árokba!
Eccer azon jöttem mint a marha hazafelé az SV-s Szlovák túráról, aszittem +tanultam motorozni
ííííííííííííííí
para azon beszarna a gyönyörtől
nem régen voltram arra még csináltam is neki egy kis videót igaz a fényképező géppe lde azért nem lett rossz majd megkeresem
Ha hazajöttél szépen írjad le, h milyen az út felfelé pécstől, mert másfél éve elég gyatra volt!