Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcce "Nyanyóka"
Az én kis büszkeségem
ja és még gratula ,nagyon szép kislány
istenem de édes , tényleg kis hős , büszke is lehetsz rá kívánom ,hogy mielőbb haza menyen az otthon melegébe
A kis HŐS! Nagyon hősiesen tűri,nagyon büszke vagyok rá,és remélem hamarosan hazamehetünk,megmutattam Neki a jókívánságokat,és a szmájlikat,Nagyon mosolygott,és ezt a képet küldi Nektek:
kitartás ! tudom nem könnyű ,1-szülőnek ,de erősnek kell lenned
Daxi , avrio .
ne! ella sto magazi avrio,ehis ena doro
Avrio milisume file . Boro kati na voithiso file ?
infúziót kapja,lázmérés,vizeletmérés és minta,székletminta,kb ennyi,vérkép az jó,tehát semmit sem tudunk...vagy szalmonella,vagy valamilyen vad vírus..... (nem akartam görögül írni ezeket,mert nem biztos hogy mindenki értette volna... ) steresszes vagyok nagyon,ebbe belebetegszem még én is.....
den xerune tipota,perimenume,malon avrio....
Ti ine tora file ?
köszönjük
szió jobbulást kívánok a kislányodnak
Köszönjük,megmutattam Neki a szmájlit,hogy Ti küldtétek,és köszöni szépen
köszi aranyos vagy tesa, de ahogy a párom ismerem, lenne 10 óra mire odaérnénk.... aztán azért kellene sietni hogy időben hazaérjünk, mert vasárnap is dolgozik, és reggel korán kel.... tuti hogy kihagyjuk.... de nektek jó szórakozást!
Szia !
jobbulást nekik ha beszélsz velük

mennem kell
bameg ezt még az ágis húzza
Szia ! A Gekko kislánya kórházban van , , , még nem tudom , hogy fognak eljönni .
szasz Krisztosz
akkor kilenckor rendelem a pizzádat és mire megjöttök már hozzás is az asztalra
Hölgyeim és uraim!

A kéthetenkénti keddi vacsora átkerül új időpontra, ami legközelebb november 28 án Szombatok kerül megrendezésre ill. elfogyasztásra 19 órától.

Helyszín: Bicske Korona Étterem és Pizza Faló ( itt ni )

Mindenkit várunk szeretettel, külön meghívást senki nem kap még Gekkó sem
Barátnőket v barátokat nem otthon felejteni.

1. fndi + a csajom
2, Grkrisz , Csuporka
3,
4,
5,
6,
7,
8,
9,
10,
Hello mindenki ! Szia Gino .
tesa, fél 9 mire hazaér, zuhany+öltözködés+mire elkészül fél tiz.....