Soha sem voltam Auschwitz ban....... mennék is,de nem okozok majd ott kissebb botrányt a dzsekim motívumaival? általában leszarom,hogy igen,vagy nem,sőt mindig,de ez szerintem kicsit más....... Szerintetek?
Kykee! Szia!
Válasz igen! Kb du 2-re érnénk ki, így jutna a központira és az egyik külső táborra idő! 8-kor indulnánk tovább Krakkóba,- az onnan 60 km. Szálláson motorokat lerakni és irány a Sztary Rinek, kocsmák sora!
Jóreggelt drágáim , csak lendületesem azzal a hétfő reggellel, ettől lesz jó az egész heti hangulat!
Barim fényolc előtt ne indulj, viszem a trónörököst oltásra, korán megyünk, remélem korán is végzünk! A pékségnél ütközünk!
olyat vegyél amihez tudni is kell, teee...ez magától megy......ha ilyenek lesznek az utakon én megtartom a BK-t, az mindig többet fog adni....mindjárt le is megeyek és megsimogatom.
Na,Maci a Para macája?
Válasz igen! Kb du 2-re érnénk ki, így jutna a központira és az egyik külső táborra idő! 8-kor indulnánk tovább Krakkóba,- az onnan 60 km. Szálláson motorokat lerakni és irány a Sztary Rinek, kocsmák sora!
annyira utálok itt lenni
Barim fényolc előtt ne indulj, viszem a trónörököst oltásra, korán megyünk, remélem korán is végzünk! A pékségnél ütközünk!
Te engem. Nem nyilvánvaló?
Kykee, te meg ha megvennéd a Kinget végre.......