Oldku!
Úgy oldom meg,hogy hajnali 4ig sikerült szervizelni a telefonokat,,,,valamikor aludnom is kell,,ha nincs meg a 8 óra alvásom,hülye vagyok,,,,,,aztán még éjjel úgy bezabáltam hogy wcjárat volt,,,,így megpróbáltam bepótolni a kimardást,,,,,ne gondold azt,hogy lusta szar vagyok és egséz nap nem csinálok semmit,,,,,most délután bevásároltam, takarítottam,addig az asszony főzött,és húzok befele az egyik mobilos boltba átvenni a javitandó mobilokat,amiket holnapra meg kell csinálnom,,,,megint lesz vagy éjfél-egy óra mire végek...szóval dolgozom én,csak más intervallumban,mint te,kedves Oldku!
Jobban jársz ha váltasz. Én is ugyanígy voltam. Az Allianz-nál voltam idén(ápr.-ban lett megkötve a biztosítás), a múlt héten bementem és megkérdeztem mi lesz jövőre, aztán egy kis huza-vona után kiderült, hogy az idei 36000 helyett, 66000 lenne a biztosításom.... (Először azt mondta h ha újrakötöm akkor 29 lesz, de aztán basztattak valamit a rendszerükön és kiderült, hogy a motorosoknak semmilyen kedvezményt nem adnak, még azt a 33%ost se, ami most alapból jár mindenkinek...). Szóval én váltottam, javaslom te is tedd ezt.
Kykee!
13,30 van és délután és esik itt és utálom az egészet!
TE hogy oldod meg az idáig való alvást?
Altatóval?
Üdv néked Nagy CÉZÁR!
Hogy bökne oldalba Brútusz! Ébresztésül!
"Hétfőn este ... egy fekete autóból Tapolcán - a cigányok által lakott utcákban - fenyegető, a romákat megfélemlítő kifejezéseket kiabáltak ki".
Éppen arra járó, tehát fültanú ismerősöm szerint ezeket:
- MUNKA!
- TÖRVÉNY!
- ERKÖLCS!
- SZAPPAN!