Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha te nem érted akkor mit mondjak én automata hát, de van abban is vmi bigyó ami kopik és akkor már nem tudja úgy állítani ahogy kéne a kattogást te is hallottad mikor nálad voltam nem na ez az ! amúgy nem nagy munka csak vmit le kell nyomni.
jóétvágyatkívánok
Még mindig nem értem ezt a vezérmű állítást....
A gyárban beállították már azt. A láncfeszítő meg elvileg automata...bár ezt az utóbbit én is bírálom néha
még nem teljesen bukta a részemről,mert szülinapjára veszek neki egy kuplungkart,,,,akkor már nem sok van vissza az egész motorhoo
AGV
kiszámoltam. nálam is ez jött ki
hát kb. még 30% van rajta dehát jobb felkészülni vezérmű az már 15000-nél is lett állítva de megint kattog
Akkor stornó? (asszem buktad Para...pedig megpróbáltuk )
A bukód NZI,akkor van plexi,csak az is az én kobakméretemre jó,,meg index is van
Jaa...aha,az csajoknak való Köxi a felvilágosítást
Úgy látom,ha mindenki mindenkinek összedob mindent, akkor ugyan ott leszünk segítségileg
Majdnem leírtam minek van zselés érzetű markolása...
Szia!

Neked már fékbetétet kell cserélni?
Vezérmű állítás?

Zselés markolat....? az meg mifánterem?
lehet ez kerdvezőbb lehetőség....Káj..mit szólsz.
nekem elég lesz ha a tavaszi szervizt összedobjátok: olajcsere, szűrők, fékfolyadék, fékbetét, fémfékcső, egy pár gumma, vezérmű-állítás és némi extra: zselés markolat, kormány, új plexi a bukómra
na "Büdikém",akkor most ketten dobjuk össze neki?
Asszem....ööööö....izéé ....lehet ,hogy elhamarkodott döntés volt,és nem teljesen átgondolt?

ezt meg Neked, szerintem Te értékeled az ilyet.....isteni
http://sebessegoltara.blog.hu/...
Sziasztok.....

Nekem csak sárga csekkekre dobjatok össze....én nem kívánok gixxert..
szeretek fürdeni,csak annyira büdös vagyok,hogy víz alatt is érezni

waterhorse
még itt vagyok,csak szalagkábelt cseréltem egy u600ason .de továbbra is büdös vagyok
mi vagy Te...viziló,hogy ennyit fürdessz?
dobjuk össze a hiányzó pénzt Noparának a gixxire

1.kykee
2.Gekko
na
dobjuk össze a hiányzó pénzt Noparának a gixxire

1.kykee