Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Wasp. Nekem a0 -ban ennyi! k&H
mondtam neked papa... ha én 1x nekiállok.... én sem tom mi lesz belőle.....
nem olyan bonyolult ez tesa.... bár mondjuk nekem a telefon van kínaiul..... másfél nap alatt szétszedtem mint foxi a lábtörlőt.... lemosni, na az volt komoly, azt a kurva lánc-spray-t mindenre ráveri.... mindent elmosoggattam, vázat előkészítettem.... szal van vele meló.... de egyszer csak kész lesz...
ahogy kész lesz szerkezetileg, már csinálok is róla párat, és fel nyomom ide.... de a kész még messze van.... tank, idom, sárvédők, farokidom, még fényezésre vár......
Ügyes vagy,hogy verjelek pofazacskón

nekem ez 2 hónapba kerülne,meg olyan balfék vagyok a kacska bal kezzemmel,hogy csak kinlódás és hibák tüömkelege lenne

meghasalok szakértelemed elött
Számoltam egyet a netriskkel...ennél jobb nincs
Jobb csapott vissza

Jocee
hali!
le a kalappal,ezek szerint Te tényleg láttál már pár szerszámot..
aztán ha kész van képet róla
szerintem semmi köze a banknak ehhez...
ja a betegség,nyomorékság,az bejött
szeva mindenki!
kész a váz, ma le lett porfestve, holnap megyek érte....7végén már rakom össze a vasat.... váz össze.... motor vissza.... kábelköteg vissza... kerekek, lámpák, csömbörlékek vissza....
milyen banki hercehurca? a banknak nem is kell xólni,és akkor ok,nem?
4 hónap kivonással a telj.adón 7200.- +a biztosítás az nekem 4880/negyedév. Ebből lejön 2300.- ami a kivonás díja
Tehát nem túl sokat,de ez is valami.
max 8-10 ezret
Hali. Én 2008.dec.1-től 2009.03.31-ig vonattam ki, és kb 16-17 ezret spóroltam vele. De sok volt utána a herce-hurca a bankkal, igy idén nem "tökölök"
Sziasztok. Mennyit lehet nyerni egy ilyen trükkel?
márc.15 ig kivonattam,biztosítás szüneteltetve
semmi gáz... válccsáá
rendesen bejött az élet
ma ez volt a program
na végre Valaki,aki ért a szieszta közbeni viseikedéshez
bammeg ezért fáj a derekad
egésznap hemperegsz és még a végén eső lesz
ha szieszta van akkor nem kiabálunk
Most meg szasztok,jót elbeszélgettem magamal,most szieszta