Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velem lehet alkudni : 8200 .
gramm?
igen én voltam ugye milyen segítőkész szimpatikus fiatalember vagyok?
ne sértegessed a személyiségi jogaimat vazeee! mégha azt kérdeznéd meg hogy hány milla végkielégítést vettem fel a BKV-tól. és a MÁV-tól az rendbe lenne, ne de ez már túlontúl megy mindenen.... kölönben meg semmi közöd hozzá....
Gekko segít ha baj van
8500 .
Szerintem inkább tartsd meg a motort , a többi kialakul ! , ,
Mindenki nevében köszi! Lehet,h 6-8 hete tölled kértem útbaigazítást Tatabányán? Fekete SV650-el voltam!
Krisz vooltál melózni? bammeg 9000 egy karton citrom?
Ja tényleg : mi volt a jeled ?
neeem hála istennem nem bagyok buzi-e... de ha alapkövetelmény akkor asszem holnap betolom a motort valami kereskedésbe
Hányas lábad van és mi volt az oviban a jeled?
Légy üdvözölve . , És buzi e vagy ? , Na nem mintha engem érdekelne , de ez itt lassan alapkövetelmény !
szerintem egy nagy majomság,hülyegyerekesbuziskodás rendesen ingerel ez a marhaság!legyen már eszetek!
nos nem ismerjük még egymást, ma szóltam hozzá előszöz a fórumhoz, engedd meg hogy bemutatkozzam neked, Kerek József vagyok 36éves, tatabányán élek, van 3 gyerekem, a saját vállalkozásomban ténykedek, elválam, a két nagyobb gyerekem az édesanyjukkal él, a mostani kapcsolatom 8 éve tart, és egy kicsikirálylány született belőle a szerelem gyümölcseként, és igen estem már motorral... asszem elég kimerítő volt a válaszom a kérdésedre, de ha mégsem akkor kérdezz bátran....
Szia !
Jóestét! Minden rendben mindenkivel?
Mi van fosol ? Hát N O P A R A ! , ,
Most mé' mivan?
könyörgöm hagyátok mán ezt a faszságot
Te ki vagy ? Estél már ? ,
csak majdnem
amikor át mentem a vasut alatt és elkezdett emelkedni az út akkor vettem észre a turpisságot
jaja belefutottál,mi?