Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kicsit kiegészíteném Gekko-t....
Mivel emelkedik a motor hátulja a gumi magassága (kerékátmérő) miatt, így nagyobb lesz a villaszög, nem kisebb!
Hiába szélesebb a gumi, az 5.5"-os felni összehúzza és még jobban "kihegyesedik"...ezért is lehet vele gyorsabban lapra fordulni. Nem fog nagyobb felületen az úttal érintkezni, csak lapon. Viszont romlik a gyorsulása és a km óra is alámutat majd jobban.
Én nem tennék fel GSR-re 190-est.
hát a black
Ki a jóisten az a Teri
Jó reggelt!
Nem vagyok Gino,de válaszolhatok:
A GSR re jó a 190 es gumma,az "okosok" szerint nem mert nem lehet annyira jól kanyarodni vele ,az tények viszont a következők:
190/55 átmérője nagyobb picit mint a 180/55 ősé,tehát a villaszög kissebb lessz-ergo:jobban kanyarodik, a gumi szélesebb,kanyarodáskor nagyobb gumifelület érintkezik az úttal-ergo jobb a tapadás (Persze van márkák közötti külömbség,van amelyiket felteszed az 5,5 colos GSR felnire,és kissé összehúzza,de akkor sincs gáz!)
Szia Gino. Szerinted hátra lehet 190/55 gumit használni?
Misi.
Jó Reggelt! Ma valami guriga?
Teri az az,mmmás nem..a nevét is félve írom le a tudta nélkül
jó de ,én meg Lukit védem,velem kell elbánnia,,,de odáig kötvehiszem hogy elér,,,,ha még is,a vérnyulak várják majd
najó,de elbasztam,,,rosszúl adtam össze,,asszonykám felvilágosított,,,,Bravó 150LE,BÖMÖWÖ 200LE,GSR 100,2db =200,,,ez összesen 550LE...de akkor is kispályásak vagyunk hozzzád képest DON LLUKI főúr engedje meg hoogy pislogjak ...ajkadat megbaszom
World Peace. Ájdontno. Visszavonulok.
Ne froclizz, mer a legjobb emberemet küldöm Rád = ddt500
Má nem hinném én azt el...........
AJKA
AHA!
Ajka!
Attól még kemény vagyok...
Mikó, Mikó? Hát az István.
Okt. 06-07.
12750 +- 400-500 , mert jönnek-mennek....
Nem is vagy kemény..................
No de mikóóó?
Olyan félslamposnak nézem. Nálunk a Reménynek kétszer ekkora volt.
Klub Kupa. Teccik tunni
700km oda-vissza. Na annyira most nincs kedvem "örömködni"
Milyen két nap?