Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értettem, de azt hittem, hogy elírtad a gázsít: 500.000 Ft-re gondoltál Nem?
Kenem vele , de nagyon selejt vagyok .
Nem értem ezt a városvezetést, engedélyezik, de külön-külön!
Miért nem lehet a buzik és a nácik felvonulásást együtt megtartani, mondjuk, a MEGBÉKÉLÉS ARANYERÉNEK NAPJA címmel!
És még reklámot is nekik......
Szia Kufár ! 81622-es hsz. neked szólt .
Cicus! Hiába köszönök neked, nem is veszel már észre, Te strici! Te...
Akkor tényleg el kéne kezdeni a válladat is kenni fndi háztáji ürülékből készített krémével.....ne csak fogat moss vele!
http://www.motoros-vezetestech...

Tököl képeit tessék megnézni, nem tökölni!
Megláttál ? A Köves Szilárdnak már mondtam , hogy 50,000 alatt nem tartok bemutatót !
Szia Gino ! Vállmagasság fölé még nem tudom emelni , mert jön a kaki .
Szia NAGYMESTER! A kamionon, bőrtangában táncolva nem fájt a válad? Segít a vazelin? Gekko jól viselkedett melletted?
Szia GRKRISZ!

Kezed, hogy van?
Marci! HÁT TE!
Képzeld el, hogy a nyeregben állva 50-el mész FNDI felé és a spéci konyhakéseiddel körüldobálod!
Hello mindenki ! Szia Gino .
pedig rád férne....megnézném ahogy a kormányon térdelve a homlokodon egyensúlyoznál egy félsertést.....
Tomi bá, szerinted itt ki akar motoros zsonglör lenni harmincér? én kihagynám!
Én csak a postás voltam! Bocs, a kedvezmény 22.500 Fics!
Késöbbre nem érvényes!
Megnéztem a "komkurenciát", nem az én világom! Nem is akarom minősíteni. Nem tisztem. Nem konkurencia. A szentendrei srác az igen. Tisztelem is érte.
...de ez se volt gyenge
én ezt most kihagynám pedig jól jönne az a 30 ropi
...kakasos nyalóka is volt
www.motoros-vezetestechnikai-t...
Tökölön készült képeket itt lehet megnézni RÓLUNK!
Ma megint Motorosnapon voltam.
Mindenkit üdvözöl Köves Szilárd Tökölről. Tett Nektek egy kedvezményes tréningre ajánlatot! 2 napos vezetéstechnikai oktatás,- mesterkurzus,- 52.000 Ft HELYETT,- 30.000-Ft.
CSAK Nekünk! Innen a FÓRUMRÓL! Hát elég gáláns ajánlat! Csak a jövő hét szombat-vasárnapjára érvényes 1/2 9-től du. 17 óráig tart. Két nap mentővel! Ja, ez hülye vicc volt!
Jó Estét Mindenkinek !

Ide el kellene menni közösen .SZEGED Tisza parti halászlé dínom - dánom !A családdal leugrottunk Szegedre ma délután .Jó idő,finom halászlé,csoda szép Tisza part ...
Na végre valami emlitésre méltó, napok óta erre várok, h valamire reagálhassak! Helló haverok!