ÉÉN ehhez kispályás vagyok! Az alap ötleteket feldobom, aztán a rutinosabb motorosok fejlesszék tovább! És én igyekszem csatlakozni. Szerény vagyok és szégyenlős!
na xóval akkor minden hó uccsó vasárnapja,nem baj hogy volt ilyen "rendccer",és az sem hogy csak GSR volt,itt lehetne más kétkerekű is,és "Rehab Team" tempóban lenne a "száguldás",Sipiapi szerinted? Szervezed? vagy mivaa?
Heló mindenkinek! próbáltátok már, hogy milyen 0,0km/h -val olyat dönteni, hogy leér a tanksapka? Én megcsináltam! Az okosok azt mondták, hogy muszáj vallani, mert különben fndi vasárnap a véremet fogja szívni!
Ez a renccer már működöt,de akkor még tojáshéj volt a valagadon....minden hó utsó szombatját nyomtuk tele gurulással jó sokan és csak GSR......megint ezt kéne,dehát.....
jössz Te is nem? meg még ki?Gondoltam lehetne egy kis rendszert csinálni ,mondjuk minden hó uccsó vasárnapján egy kis összeröffenés,kis kör a városban,és utána valamerre kirajzani együtt,Velence,vagy Esztergom,stb..... Véleményeket kérnék mindenkitől aki egyetért egy ilyennel....