Úgy hogy szerintem kuka a két gumi legalábbis a hátsó biztos, vehetek újakat szerintem nem olyan rendes dolog más nyűgjén viccelődni inkább segíts, hogy milyet vegyek.
Szia nagyon jól tette hogy vele adta a gumikat mivel nagyon kopottak amik fent vannak.
Úgy hallom neked kellenek nekem nem valószínő mert 190-es és men akarok olyat felrakni.
Ha nálam lesz beszélhatünk róla.
Nem rossz most csak érdeklődöm ki mit használ elősször is haza kell vinni a kicsikét és az sv-t se fizzették még ki ha ez megoldódott utána vaszek. Köszönöm a gyors válaszod.
Teljesen új fejlesztés a METZELER-től. Magas szintű technológiával készült, ahol az első és a hátsó abroncsok különböző keverékből állnak. Ez a keverék biztosítja a kiváló tapadást száraz és vizes talajon is. Elődjeihez képest lényegesen nagyobb futásteljesítményt és tapadást biztosít.
Sziasztok itt egy új kutyuli tulaj, átvándoroltam az SV650 szakkörből.
Volna egy kérdésem Thebear elég strapára tette a gumikat és vennék másikat rá mit ajánlotok napi 100 km plusz kis pálya na meg visegrád stb. Dunlop D207rr-hez mit szóltok most 54900 a pár.
Conti Sport Attack tapadósabb v.
Conti Road Attack keményebb ár ua.
most monták hogy jövö héten élesítenek
Na mindegy köszönöm a segítséget.
Úgy hallom neked kellenek nekem nem valószínő mert 190-es és men akarok olyat felrakni.
Ha nálam lesz beszélhatünk róla.
Azta k.....a életbe de rég voltam itt.
Volna egy kérdésem Thebear elég strapára tette a gumikat és vennék másikat rá mit ajánlotok napi 100 km plusz kis pálya na meg visegrád stb. Dunlop D207rr-hez mit szóltok most 54900 a pár.
'F1' 3mm vastag karc és páramentes 'Total Vision' plexi
plexi 'zár'
'Push One' rendszer
különbözo keménységu, több elembol (6) álló ütodés elnyelo réteg
beépített szellozo csatornák
kiveheto, mosható bélés
6 különbözo belso méret
2 héjméret
dupla D-gyurus versenyzár
súly:1350g +- 50g