Tegnap miért kérdezted azt, amit kérdeztél, hogy válaszoljak arra, ami nem is kérdés, de mégis kérdésként kezeled, a válaszom pedig amolyan költői mivel ne várj választ, mert egyértelmű a nem kimondott válaszom a mégis feltett kérdésedre.
Egyébként már megbeszéltük.
Csacskomacsko!
Gratulálok a gépheee,BALMENKÖZt kívánok!
Persze,gyere csak,gurulunk egy olyat,hogy beszarsz Almádi-Tihany-Zánka-Tapolca-Kapolcs-Veszprém-Almádi Végig
kanyargós és gyér forgalmú útszakasz,kellemes etap
Pénteken elmegyek az ott helyi önkormányzatba aztán addig verem az asztalt míg nem mondják meg, h mi van!
Köszi az eddigi seggítségedet, ha vmit tudok írok!
amúgy egyszerű a dolog: Fogod az utolsó bejegyzett tulajt, írtok egy adásvételit. Beviszed az okmányirodába, ott morognak, hogy tartozása van a tulajnak. Te mondod neki, hogy az téged nem érint, mert te a motort vetted meg. Ha nem engednek befizeted a tartozást. Ha szerencséd van akkor ennyi. Ha nincs akkor még beszélünk.Hol laksz te?
Ne értsd félre nem azért olcsó, votam megnéztem a gépet! aforgalmi nélkülisek drágábbak! Csak az illetőnek már elege van és csak annyit kér érte miben neki benne van!
NA akkor arra kérlek, h írd le, h ha tudsz vmi megoldást akármennyire macera meg pénz!
Őszintén (bizti én vok a hülye ) de én még most sem értem, h mi a probléma! Azért írtam, h sztem ők sem tudják! VAgy nem tom!
Ha egyébként fárasztalak, csak szólj! Nem akarlak traktálni itt a hülyeségeimmel!
Milyen színű és hány arab gyógyszered gurult el?
Egyébként már megbeszéltük.
Gratulálok a gépheee,BALMENKÖZt kívánok!
Persze,gyere csak,gurulunk egy olyat,hogy beszarsz Almádi-Tihany-Zánka-Tapolca-Kapolcs-Veszprém-Almádi Végig
kanyargós és gyér forgalmú útszakasz,kellemes etap
Boldog József napot
Hol a meleg?
Üdv Józsefek!
Isten éltesse a JÓZSEFeket . Dody és a többiek .
Szolnokra küldhetnétek meleget ..... ...mert lefagy a ....... barack fa
Köszi az eddigi seggítségedet, ha vmit tudok írok!
lelépek 11-kor leszek
Úgy volt, hogy hozod majd, neeeem?
Tán adod elfele vagy mi van?
NA akkor arra kérlek, h írd le, h ha tudsz vmi megoldást akármennyire macera meg pénz!
Őszintén (bizti én vok a hülye ) de én még most sem értem, h mi a probléma! Azért írtam, h sztem ők sem tudják! VAgy nem tom!
Ha egyébként fárasztalak, csak szólj! Nem akarlak traktálni itt a hülyeségeimmel!