Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vasárnap már nem lesz kiállítás
A Motorkiállításra megjelenő GSR Klán tagok nevei:

1.kykee
2.sipiap
3.syrus(nekem csüt du,vagy vasárnap lenne jó)

Mikor gondoljátok?Mivel gondoljátok?
estét alll!
Hellla tezsvír!

hun vagytok mostanság? Mikor ti elkezdtek pezsegni én már húzom a ....
Sziasztok!
Szia Kriszi!

Örülök, hogy újra írsz ide!
Nekem már sokszor hallgatni sem egyszerű azokat, amiket te átéltél/átélsz!
Legmélyebb tiszteletem irántad!

Engem az is eléggé felkavar, ami a fiammal van......de az semmi ahhoz képest, amin szegény Lili-vel keresztül mész.

Én is csak erőt és kitartást tudok neked kívánni, de amint látjuk, az van benned!
Tényleg köszönöm mindenkinek a biztatást!Sok mindenen keresztül mentem ,mentünk mostanába .Ezt Ti is nagyon jól tudjátok és nektek sem volt egyszerű a tavalyi év.Az ember sok mindent kibír(még ha néha azt hiszi is,hogy már vége).De ha az ember gyereke beteg és ott fekszik kikötözve ,tehetetlenül és nem tudsz rajta segíteni és az orvosok napokig azt mondják vagy-vagy.Ez tényleg nagyon megviselt.Próbálom magam összeszedni.Nem egyszerű harci feladat egyedül nevelni 3-at. A Laca balesetét sem sikerült még.Most lesz 11-én a hagyatéki tárgyalás.
De innentől megfogadtam,hogy csak előre nézek.
Puszi
Sziasztok!

Lenne egy problémám. Vidéki vagyok, ott van a moci is, viszont hétközben meg Pesten vagyok. Fel szeretném tavasszal hozni a gépet, viszont nem tudom hol letenni. Utcán nem merem hagyni lakattal sem. Nincs valakinek esetleg ötlete, hogy a déli környékén hol lehet olcsón valami fedett tárolóhelyet.

Köszi és bár Krisztát nem ismerem kitartás neki!
üdv

Csabi
Szia Kriszta!

Sajnálom én is amiken mostanában keresztül mész, és csodálom a kitartásod! Természetesen csatlakozok kykee mondandójához, amiben tudunk segítünk..
Jobbulást, kitartást!

Üdv:tutis
Szegénykém,nagyon sajnálom!
Ha szükséged van valamire csörögj,vagy üzenj,szívesen segítek!
De szerintem ezzel nem vagyok egyedül!

Kitartást és sok erőt kívánok!
Minden rendben lesz.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek!Sajna a kicsi lányom volt(tegnaptól megint)nagyon beteg.Kapott egy vírusos gyomorfertőzést ,amiből kiszáradt és a vékonybelei belecsúsztak a vastag beleibe.Műtötték és egy hétig mélyaltatás és gépi lélegesztetés következett.Innentől minden szövödményt elkapott amit lehetett.(tüdőgyulladás,arcüreggyulladás,hörghurut,mindkét fülére középfültő gyulladás és a végére mélyvénás trombozis).5 hetet voltunk a Heim Pál kórházba.A trombozis miatt mai napig minden nap szurit kap és hetente vérvétel ,két hetente kórház.Így telnek a napjaink.De most már legalább jó a kedve és megpróbálkozik az evéssel is.Itt van,hogy 20-án egy éves és idáig még csak a tápszert ette meg.
Na jó nem írogatok,mert mindenkinek megvan a maga baja.
Puszi mindenkinek:Kriszta!
de, csak kinéztem egy másikat
Hideg van? Akkor vissza bújok még az ágyba
Ohaio goseimas
nem gyarapodott az áprilisi mocizás résztvevőinek a száma?
a tegnapinál jobbat és melegebbet
Yoreggelt.
Jobb reggelt!
A mai fagyközeli volt.....
hogyhogy eladod? Nem most vetted?
akkor jól elvoltatok !
természetesen zsír új, bontatlan..
Srácok van egy eladó első fék szettem GSR-hez, 2x2 db
Ferodo Platinum, összesen 16.000Ft-ért..
Utcára és túrára tökéletes..
Jó éjt mindenkinek!