Amit én ki tudnék venni a zsebemből......
Ha belenyúlnék a zsebembe, nem ürességet találnék hanem vákumot.
Egyébként leendő tagoknak kell meggyőni a régieket, hogy megérdemlik a tagságot.
Első lépésként megajándékoznak minket pólókkal!
Igen, ez igazán dícséretes húzás és jó irányba visz a felvétel felé.
Szavazás arra, hogy friss, leendő tagok fizessék-e a régi tagok pólójait:
Igen:
Nem:
Szerintem meg a régi tagok merő szeretből, jó indulatból és kedvességból fizethetnénk a mi pólóinkat.
Szeretném, ha Ginó mint főnők mélyen a zsebébe nyúlna.
Jó az ötlet , legalább kopik az oldala is , mert a közepén már nemsok van / semmi /
Én a forgalomból ideiglenes kivonás miatt csak Április 01-től mehetek
Arra gondoltam, hogy április végén, amikor már melegnek mondható az aszfalt, szervezhetnék egy Euro-ringes pályanapot..Azért is az e-ring, mert ott nincs az a nagy sportmotoros áradat, nyugodtabban tudnánk pályázni..
Sajna a weboldal most fejlesztés alatt van,így árakat nem tudok mondani, de ha jól emlékszem, egy délután 9000ft volt tavaly.. Lenne egy találkahely, onnan kimennénk Örkényre a pályára. Jó lenne a sok GSR-t pályán látni Így legalább fejleszthetjük a tudásunkat is..
Szerintetek?
Még szép, már elég régen kiadták a programot.
elvileg kész a corel....
Ha belenyúlnék a zsebembe, nem ürességet találnék hanem vákumot.
Egyébként leendő tagoknak kell meggyőni a régieket, hogy megérdemlik a tagságot.
Első lépésként megajándékoznak minket pólókkal!
Igen, ez igazán dícséretes húzás és jó irányba visz a felvétel felé.
a piszkos anyagiakat nem beszéltük meg,hogy mi mennyi!
Igen:
Nem:
Szerintem meg a régi tagok merő szeretből, jó indulatból és kedvességból fizethetnénk a mi pólóinkat.
Szeretném, ha Ginó mint főnők mélyen a zsebébe nyúlna.
Jó az ötlet , legalább kopik az oldala is , mert a közepén már nemsok van / semmi /
Én a forgalomból ideiglenes kivonás miatt csak Április 01-től mehetek
Arra gondoltam, hogy április végén, amikor már melegnek mondható az aszfalt, szervezhetnék egy Euro-ringes pályanapot..Azért is az e-ring, mert ott nincs az a nagy sportmotoros áradat, nyugodtabban tudnánk pályázni..
Sajna a weboldal most fejlesztés alatt van,így árakat nem tudok mondani, de ha jól emlékszem, egy délután 9000ft volt tavaly.. Lenne egy találkahely, onnan kimennénk Örkényre a pályára. Jó lenne a sok GSR-t pályán látni Így legalább fejleszthetjük a tudásunkat is..
Szerintetek?
Mit csináltok ennyire péntek este?