Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...hajtókar
.....lánc.
...gőzgép?
Értem én hogy motorral megy..De mi hajtja?
Üdv a körünkben!
Kéményért csak is az Öcsi Lalihoo,tuti és nem is láttam jobbat ,szebbet
holnap lefotózom,felteszem ide.
Te akartál ilyet!
Ezt írtad: Maci, vagy akinek "E" jelűs dobja van, légyszi dobjatok már fel egy nagyfelbontású tiszta képet az "E" jelről...
Ez egy E betűs dob
Apróságokon ne akadj meg.....
Köszi Gino!
Az E betűt még valahogy belegravírozom, nade a dobot?
Tessék tutis!
NA tessék:JÉGMOTOROZÁS !link
Én is azt akarom. Csak kép kellene ami után meg tudjam csináltatni. Vagy tudsz ebben segíteni?
lézergravír. az enyémen. (na nem gyárilag )
Oks, várom
Kabbe
Tőlünk is elrohantak, mert épp szóltak a Tetrán, hogy most vernek szét egy telefonfülkét....
Megnéztem lámpával, benéztem mindenhová, ha jól látom csak a műanyagok törtek, olyan 50 ropi, plussz a fényezés a lökősön, bepróbálkozok a biztosítójuknál, azt meglátjuk.

Tutis, felrakom, de nem beütve van, hanem valami spéci eljárással vitték fel a betűket.

Abdul, tudom, kicsit hülyén jött ki, de nem vettem észre
Maci, vagy akinek "E" jelűs dobja van, légyszi dobjatok már fel egy nagyfelbontású tiszta képet az "E" jelről...
Tudom, hogy valamit kellett volna tenni, de a rendőrökre is két órát vártam hiába... csak telefonon tudtam beszélni az ügyeletes tiszttel - valami rablás miatt nem volt szabad járőr. Aztán meguntam - munka után este 10-kor már nem volt ehhez hangulatom. Utána meg idő nem volt már nagyon járkálni az ügy érdekében.
És Maci nem kellene szemüveg neked? Emlékszel tegnap? "Hol van Tibi?"
az hiba volt, tavaly kátyúban szétment az asszony gumija, és az önkormányzat azonnal fiizetett a biztosítón keresztül. Ebben bízok most is
Köszi.....és viszont "névnapot!
Üdv all!
Szuper volt a tegnap este és a mézes is kellőképpen fogyott! Syrus köszi a szervezést!
Gino, boldog szülinapot!
Köszönöm a névnapi köszöntést!
Maci! Kb. két hónapja jártam én is ugyanúgy, mint te - a károm szerencsére nem volt akkora, mint neked: egy ködlámpa és a lökhárító kiugrott a helyéről. Feljelentés elmaradt, a rendőrök szerint felesleges, mert nekem az Önkormányzatot kell feljelentenem, ők meg tovább az útépítőket (útfelújítás volt) és közben úgyis elveszik a dolog... vagy ha lesz bármi is, akkor mikor... Magyarország...