Gino először is nagyon boldog szülinapot! Szépen eltitkoltad tegnap!
Jó volt,h ennyien öszejöttünk!
Maci ez 1 ilyen év! De nemsok van már hátra és az újévre kivánok minden jót mindenkinek!
Elsősorban egészséget,boldogságot és baromi széles utat!
Hello!
Boldog szülinapot Ginonak , és jóreggelt! Tegnap nagyon jól éreztem/éreztük magunkat, örülök h személyesen is beszélgethettünk! Rakom nemsokára a képeket, csak a netem virgonckodik!
az már nem lesz meg. De bazdki, a Csatornázási művek is mekkora fasz, ki sincs világítva a másik sem, és ki a fasz tesz ki betontalpas jelzőt egy gyorsforgalmi közepére? Ha nem húzza ki kriszti a kocsit akkor a hűtővel fogjuk meg, így talán más nem tört, csak a lökős.
A qrva anyját az ilyennek!
Perelj bammeg pörölj
Azt az oszlopot már valaki elvitte belőle,csak a magyar mentalitás,ha már nekem is gajra tette a kocsimat,akkor másnak is
Jó reggelt Mindenkinek!
Tökéletes volt a tegnap este!
Köszönöm Nektek!
Gino!
Nagyon sok,Boldog Szülinapot!
Maci & Kriszti!
Nagyon sajnálom.............
Vége lehetne már ennek a sok szarnak, kezd elegem lenni, de nagyon.
Gino először is nagyon boldog szülinapot! Szépen eltitkoltad tegnap!
Jó volt,h ennyien öszejöttünk!
Maci ez 1 ilyen év! De nemsok van már hátra és az újévre kivánok minden jót mindenkinek!
Elsősorban egészséget,boldogságot és baromi széles utat!
Boldog szülinapot Ginonak , és jóreggelt! Tegnap nagyon jól éreztem/éreztük magunkat, örülök h személyesen is beszélgethettünk! Rakom nemsokára a képeket, csak a netem virgonckodik!
Ennek örömére megyek és összerakok egy benga nagy polcot.
Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést!
Nagyon bosszantó tud ez lenni és a felelőtlenség meg az igazságtalanság a legrosszabb méreg
Biztos megkeres(tet)ném a felelőst
Aztán rádobnám a kocsijára....
Perelj bammeg pörölj
Azt az oszlopot már valaki elvitte belőle,csak a magyar mentalitás,ha már nekem is gajra tette a kocsimat,akkor másnak is
Csak nincs nagy baj
Boldog Születésnapot kívánunk,Monyika,kykee
Tökéletes volt a tegnap este!
Köszönöm Nektek!
Gino!
Nagyon sok,Boldog Szülinapot!
Maci & Kriszti!
Nagyon sajnálom.............
Ha nem csal a skype-om, akkor Boldog Szülinapot Ginonak!
gsr video2
Reggelire jól fog jönni
Maci sajnálom az autót, remélem le tudod biztosítózni..