Nehogy azt hidd ,hogy jó,mert akkora pörgök fel,mikor már mindenki alszik Meg sokan azt hiszik,hogy lébecolok,meg ilyesmi,holott megyek érte,hogy legyen valalmi
Ha cserélnénk lehet még aznap sírnál,hogy inkább vissza az egészet!
A barátnőm,sokszor kérdezi,hogy hogy birom a rigojás ügyfeleket?közebn meg 3 teló készenlétben hivásfogadásra és még menjek ki címre is épp akkor mikor a legjobban a feje tetejére állított mindent Mörfi úr!
Pl:Herendre menjek ki,mert halk a mobil hagszórója,kiértek nézem,hogy le van halkítva,de a tisztelt ügyfél erre nem jött rá!Lesápadt én meg alíg tudtam visszatartani a röhögést. De,közben meg időben érjek le Füredre, mert ott egy vízbe esett készüléket kell azonnal megjavítani,stb....
Cserélünk?
igen,mert el van csúszva a napom,hajnali 1kor fekszem ,addig szervizelek,11körül kelek,áruátvétel,javított készülékek kézbesítése,napi 150 km közlekedés gépjárművel,majd haza a javításra váró készülékkekel.Röviden ennyi egy átlagos napom
Így már tiszta?
*895623
Nem szabad az Urat ilyen minőségben megemlíteni,erre figyelj oda,mert vannak hívők is itt!
Még a végén alekapcsolom a fűtést itthon!
Neeeee
a puszik sztorno
Ha cserélnénk lehet még aznap sírnál,hogy inkább vissza az egészet!
A barátnőm,sokszor kérdezi,hogy hogy birom a rigojás ügyfeleket?közebn meg 3 teló készenlétben hivásfogadásra és még menjek ki címre is épp akkor mikor a legjobban a feje tetejére állított mindent Mörfi úr!
Pl:Herendre menjek ki,mert halk a mobil hagszórója,kiértek nézem,hogy le van halkítva,de a tisztelt ügyfél erre nem jött rá!Lesápadt én meg alíg tudtam visszatartani a röhögést. De,közben meg időben érjek le Füredre, mert ott egy vízbe esett készüléket kell azonnal megjavítani,stb....
Cserélünk?
csak próbálok
Így már tiszta?
*895623