Szerintem az az első 3 év elmegy. Annyit mondtak, hogy 2 évente lehet újra tárgyalni velük a dolgot.
A semminél biztos, hogy jobb. 10-12 ezret nem tudtam volna kifizetni. Valami pedig kellett.
Nem tudom, hogy egyánltalán én szavazhatok-e? Szerintem elég fa......ul venné ki magát.
De végre Gino eldöntötte , hogy vállalja. Gratula a döntéshez. Syrus van fenn video a mocid hangjáról? Szerintem baromi király.
Sűrübben kő itten enni a fenét, és akkó nem kő annyit ovasgatnyi!
Soha sem fogja megközeliteni a TE fekete kutyukád az ÉN gyönyörűséges KÉK Kutyukám szépségét! Így + még annyi sansz sincs mint mielőtt Öcsi kezelésbe vette vóna!
Tehát itt arról van szó, hogy a biztosító lopás v. totálkár esetén a feltüntett összeget fizeti, és nem eurotaxozik, vállalva, azt a kockázatot, hogy esetleg 0,5 évesen ellopják a "kuytát"!Viszont ez az érték elég szar egy 3 éves viszonylatban! Ezért csak ennyi a havidíj!(Oda-vissza vállalni kell a kockázatot!)
A friss mocisok, tagjelöltek egy szokásos beavatási szertartáson vesznek részt....
Közben mi, régiek pedig jól beavatjuk a motorjaikat! Teli tankkal tessékl jönni!
Casco 3800 Ft/ hó feltétel a risztó. Csak totálkárra és lopásra fizet. Megpróbálok egy nyomtatványt feltenni. Syrus hidegben is van kedved a szőlősben a Ring mellett motorzni? Aszfaltút van.
Holnap este gyüvök!
Csácsumi!