Na hát sajna csak egy elég gyenge minőségű van mert amikor telepítettem a gépemet akkor elveszett az összes de a nevemre kattintva van egy szemből ami egész jó lett...
Nekem a Finszterék a saját műhelyükben rakták fel a dobot miután a bátyám ismeri az ifjabbik Finsztert és így csókosak voltak de az árbol nem kaptam kedvezményt.. Ceglédről kifelé Albertírsa irányában egy poros földes düllőbe kell bemenni (alig találtam meg) ahol a madár sem jár pláne motorral.. Ami zavaró volt hogy nem tudtam letámasztani a vasat a mühely elött mert besűjjedt a támasztó... Csak a műhelyben van normális beton... Egy kicsi 40-50nm2-es mühely de frankon jól nyomják...
Volt egy balestem a munkahelyemen és műtötték a lábam már több mint egy hónapja itthon ülök és vissza kell menni mindig korházba mert nézegetik a lábam és most tudok csak bemenni a kereskedésbe mert eddig nem voltam olyan állapotba
Én kereskedésben vettem és a haverommal raktam fel. De ott nem is mondták hogy van több fajta is. Ha tudtam volna... "Finszterék rakták fel"?? Hol készitík a dobokat házhoz mentél??
és téged állítottak meg a zsaruk?? nem kötöttek bele?
most olvastam egy újságban hogy állítólag van egy listájuk amin 12 gyártó szerepel és ezeket büntetik meg
Én 58ért vettem az oval finster csövemet és ott rakták fel nekem az orrom elött a finszterék... Királyúl szól és nagyon megvagyok elégedve vele hangügyileg is miután hallottam yoshimurás meg akrás 2hengereseket is és nem volt az igazi a hangja...
Sajna nem sok változást tapasztaltam !! De viszont az utakon jobban meghallják ami szerintem fontos mert legalább észrevesznek, hisz mint tudjuk nem igazán veszik észre a motorosokat az autósok...
Finomabb lett a járása megszünt a rezonnancia ami úgy 5000 körül jelenkezett..
igen egy nyitott dob veszélyesebb mint ez a forgalmis dolog! amugy kérdeztem akinek van gs500 25-kwra irva és ő járt romániába nem volt soha semmi gnd és őt igazoltatták sokszor!
Na sorba mondom:
1:engem még nem kaptak azaz el nem igazoltak de nem lehet belőle gond hiszen a forgalmiba az van
2: nyitott dob : nincs benne "furulya" azaz nincs semmi folytás,amibe viszont beleköthetnke és sajna mostanában ezt el is kezdték vmiért, és elveszik a forgalmit sajna. sokan panaszkodnak de reméljük tavaszra elfelejtik
Nekem is tetszene...