Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasz,én 120szemeset szoktam venni CZ láncot meg JT lánckerekeket ez kb 22-24ezerböl kijön
amikor rászabom láncot a motora akkor mindig beálitom láncfeszeség állitót a lengövillán a 2es vagy 3as as számhoz és akkorára vágom pont jó legyen rá
nekem 15/46os áttételel max 120at megy ennél jobb áttételt nemnagyon tudnák rá
volt 14/46 is de az nekem nagyon nem volt jó hosszab egyenes földutakon 60al kellet mennem hogy ne pörgessem szét szegényt
most 70-80 kényelmes neki és mindenhol felmegyek vele szinte csak endurózni használom
Akkor rossz a láncod amikor már eléggé lötyög ill amikor mész a mocival szinte sír
A lánckerék meg amolyan cápafog jelleget vesz fel a forgásirányba.
Hiszen kell mibe kapaszkodni a láncnak.....
Én az S-re is 14-47 eset dobtam fel.
Igaz igy max 100km/h lett a 148km/h helyett, de terepen marhára szereti.
Hamarosan újra cserélek én is. És merészebb leszek megprobálom a 13-47-et!

Szerintetek ha csináltat az ember lánckereket nem lessz olcsobb? Vagy esetleg jobb?

itt egy cég. Már elküldtem az érdeklődő mailt.
a gyári áttételhez,E 14-47,,112 szemes lánc kell
szeva légyszi 3 infot löksz nekem
hány szemes a láncuk
te milyet szoktál venni és
menyibe fáj
kösz
Az új gépem:

itt egy pár kép az új diesing alapjairol
a láncot szettben cseréljük nem külön külön
szerintem ha nem akarod hogy elszakadjon és kiüsse a blokkot cseréld ki nekem terepen 6-e ment el a gyári
kiváncsi vagyok ti ehez mit szóltok..............

http://www.funvid.eu/index.php
...
hamar szétpörgetnéd
1 szezont végigmotoroztam RM125 gond nélkül
de nem jó utakon motorozni velük legyen az 2T v 4T csak erdőben fák között csiki-csuki vagy pálya
Az tuti, h ezt a kézkitépős mutatványt csak a 2t-k tudják.
Egyébként szerintem simán van esélyed cserére...
na ez jó kérdés én évente lecserélem és kész
-sanyika- nem váltottad át a neved
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a gyári lánc mennyit bír egy átlagos használatú S-en (1/3 aszfalt lazán, 2/3 soft enduró). Most van a vasban 8500 még a gyári lánc van rajta, de az első fogaskereket már cseréltem a biztonság kedvéért. Nem szeretném megvárni a láncszakadást, honnan látom, hogy kopott a lánc és már határon van?
Kösz a tippet.
Üdv!
kevés hát DRZ400S 40ló RM125 is 40ló
hamar szétpörgetném én már látom
hát durva igen a 250,de legalább nem kell tuningolni hogy menjen ha vennék biztos kapna 1enduró áttételt
meg lenne elöre 1kisebb fogaskerék ha pályára mennék vele
meg megkapná DRZ-m mostani lámpáit elöre-hátra(csak disznek) mentem már CRF450el meg WR450el is mind a kettö jó állapotban volt motorikusan is,de azokon nem éreztem olyat hogy félek a motortól de ez a 2T RM ááááááááááá szétakarja tépni a karjaimat meg belebizsereg az ember karja 1szerüen BRUTÁLIS
ilyen kell nekem ha adódik vmi csere lehetöség megteszem
"én félnék olyan kicsit venni" miért úgy gondolod gyenge

kevés lenne 1 jó 125-s
Drz után rm 250 lesz?
Nekem 2évig tuti meglesz. 10éve motorozok, de nem tudok semmit sőt, szerintem pályán még erős is lesz ez a kis szar. Mikor motorokat nézegettem, próbáltam yz-ket is, na annak agresszívabban nyit a power, kettesben simán kerékre áll. Ha belegondolok, h egy szűk kanyarból kigyorsításnál, egyesben, egy 250essel... áhh Elég lesz ez a kicsi nekem
nekem is az jön be 2T crossokba hogy 1szerüek mind a faék
de neked meddig lesz elég a 125ccm én félnék olyan kicsit venni
haveromat is kérdeztem akié az RM250 hogy érdemes lenne nekem 125ös
mondta aki motorozott már nagyob motoral és nem kezdö már annak nem lesz elég sokáig ilyen gép
én amúgy nem mentem még 25ös crossal sose
Nagyon tetszik ezekben a motorokban, h "ilyen könnyen" szét lehet szedni teljesen, az utolsó csavarig. Ízig-vérig versenymotorok, de a lehető legegyszerűbbek Mondjuk haverod hogy rakta össze ilyen gyorsan, azt nem értem.
Használni csak pályán fogom, oda való. Na jó, tavasszal majd kimegyek 1-2szer ide az erdőbe, de tényleg nem arra vettem.
kicsit kotyog nem vészes,elvileg annak szabad mozognia
de lehet alul is kivan kopva és igy könyeben mozog ott is
DRZ-mnél igy volt(már jó)
haverom gépe is iszonyat és nemrég lett felújitva teljesen
mire fogod használni a gépet